Închide meniul

CM 2022 | Luka Modric, în culmea fericirii după Croația – Maroc 2-1: „Suntem o super-putere!”. Ce a spus despre viitorul său

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 20:58

CM 2022 | Luka Modric, în culmea fericirii după Croația – Maroc 2-1: „Suntem o super-putere!. Ce a spus despre viitorul său

Luka Modric a câștigat bronzul la Campionatul Mondial, alături de Croația

Luka Modric a câștigat bronzul la Campionatul Mondial, alături de Croația / Profimedia

CM 2022 | Luka Modric a fost în culmea fericirii după meciul Croația – Maroc 2-1, din finala mică de la Campionatul Mondial din Qatar. Naționala lui Zlatko Dalic a câștigat bronzul, după o partidă spectaculoasă în fața africanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost ultimul meci jucat de Luka Modric la un Campionat Mondial.

CM 2022 | Luka Modric, în culmea fericirii după Croația – Maroc 2-1

Căpitanul Croației a scris istorie pentru naționala sa, reușind să devină vicecampion mondial în 2018 și să câștige finala mică în 2022.

Luka Modric a anunțat că încă nu va renunța la echipa națională. Starul lui Real Madrid își dorește să câștige Liga Națiunilor alături de Croația, înainte să se retragă.

„Magicianul” Croației a avut un discurs superb la adresa colegilor săi și a fotbalului din țara sa.

Reclamă

„Planul este să joc în finala Ligii Națiunilor. După aceea, vom vedea cum și ce vom face în continuare. Dar rămân pentru Liga Națiunilor, cu siguranță.

Vă mulțumim foarte mult tuturor! Consider că am făcut ceva extraordinar pentru fotbalul din Croația. Ne doream aurul, am fost aproape, dar din păcate n-am reușit. Cu toate acestea, cred că am reușit un rezultat excelent și ne întoarcem în Croația ca învingători. Acum vom merge să sărbătorim și să ne bucurăm de această realizare grozavă.

Evident, este un moment special. Ceea ce facem la echipa națională este întotdeauna ceva mult mai special. Nu mai producem miracole o dată la 40 de ani, ci suntem o constantă în lumea fotbalului. Oamenii ne pot vedea ca pe o super-putere în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Atât astăzi, cât și în ultimii ani, tinerii jucători au demonstrat ce calitate au. Viitorul fotbalului din Croația este luminos, iar acest turneu îi va ajuta să crească și să realizeze mai mult. Unii sunt aici pentru prima oară și deja au câștigat o medalie. Eu am avut nevoie de 12 ani pentru asta. Am trecut prin tot. Acest lucru reprezintă un ghid excelent pentru ei, pentru viitor”, a spus Luka Modric, citat de sportske.jutaranji.hr.

A început petrecerea la Zagreb! Imagini incendiare cu bucuria suporterilor croați

A început petrecerea la Zagreb! Suporterii croați au „incediat” capitala Croației, după victoria în fața Marocului, din finala „mică” a Campionatului Mondial 2022.

Croația s-a impus în fața Marocului cu scorul de 2-1. Golurile croaților au fost marcate de Gvardiol și Orsic, în timp ce unica reușită a marocanilor a fost semnată de Dari.

Suporterii croați au început petrecerea la Zagreb, după victoria obținută de Modric & Co în fața Marocului, 2-1, din finala „mică” a CM 2022.

Prima reacție a lui Zlatko Dalic, după ce Croația a câștigat finala mică de la Campionatul Mondial din Qatar

Zlatko Dalic, selecționerul Croației, s-a declarat extrem de fericit pentru victoria obținută de elevii săi. În sens metaforic, acesta a spus că medalia de bronz, pe care a câștigat-o, are strălucirea uneia de aur.

„Aceasta este o medalie de bronz, dar are strălucire de aur. Am câștigat un meci dificil, dar e ceva mare, o medalie pentru toată Croația și pentru oamenii noștri, pentru toți cei care ne urmăresc, care ne susțin și care ne iubesc în toată lumea.

Reclamă

Două campionate, două medalii, e ceva fantastic! Multe felicitări jucătorilor mei! Aș vrea să dedic această medalie, această victorie unui singur om, Ciro Blazevic. Boss, asta e pentru tine, este medalia ta. Eu pot să câștig cinci medalii, dar tu ești antrenorul tuturor antrenorilor.

Puțini se așteptau să fie patru băieți din campionatul nostru intern. Ei au dat tot ce au putut, jos pălăria! Jucătorii au încercat totul, au dat ce au avut mai bun, au jucat la rezultat și au fost răsplătiți.

Acest bronz este aurul nostru. Să câștigi bronzul în acest gen de competiție e un plus. Este ceea ce merită oamenii noștri și foarte rar poate cineva să facă asta în patru ani.

Astăzi, toți cei care au jucat au fost sănătoși și pregătiți. Am încercat o tactică diferită. Ei au multe probleme pe partea lor dreaptă, Ziyech nu poate să se țină după Perisic și noi ne-am folosit de asta. I-am făcut vraiște!

Orsic a fost mare, cu toții au făcut ce au putut mai bine, totul a fost bine. Meciul 7 al nostru, o victorie și mergem acasă. E frumos că ne întoarcem acasă învingători”, a declarat Zlatko Dalic, potrivit croatiaweek.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și