Închide meniul

CM 2022 | Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 21:45

CM 2022 | Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial

Luka Modric a condus naționala Croației, din teren, în semifinalele Mondialului

Luka Modric a condus naționala Croației, din teren, în semifinalele Mondialului / Profimedia

Luka Modric a avut o reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial din Qatar. Naționala lui Zlatko Dalic a învins dramatic Selecao, la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.), și s-a calificat în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 37 de ani, Modric a avut o nouă prestație memorabilă la Campionatul Mondial și și-a condus naționala către o calificare fabuloasă.

CM 2022 | Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial din Qatar

Vicecampioana mondială a fost condusă cu 1-0 de Brazilia, după golul marcat de Neymar în minutul 105+1. Croații n-au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în minutul 117, prin Bruno Petkovic.

Calificarea s-a decis la „loteria penalty-urilor”, acolo unde croații au fost mai inspirați. Jucătorii lui Dalic au transformat toate cele 4 lovituri executate. Modric a bătut al 3-lea penalty și a înscris cu un șut plasat.

După calificarea extraordinară în penultimul act din Qatar, Luka Modric a oferit o reacție pe rețelele sociale.

Reclamă

„Nu. Renunța. Niciodată.”, a fost mesajul postat de Modric, pe contul oficial de Twitter, alături de o poză cu el zâmbind, în timp ce sărbătorește calificarea în semifinale.

Postarea mijlocașului de la Real Madrid a adunat peste 100.000 de aprecieri în mai puțin de o oră.

Reclamă 4 / 0/3

În semifinalele Campionatului Mondial, Croația se va duela cu învingătoarea din meciul Olanda – Argentina.

După fluierul de final, Luka Modric a oferit un exemplu minunat de fair-play și a mers să-i consoleze pe jucătorii brazilieni aflați în lacrimi pe gazon.

Zlatko Dalic, în delir după ce a eliminat Brazilia de la Campionatul Mondial

Selecționeul Croației, Zlatko Dalic, a oferit prima reacție după ce echipa sa a eliminat Brazilia de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Zlatko Dalici a dedicat victoria poporului croat și a anunțat că formația sa e cu gândul la marele premiu la Mondialul din Qatar.

„Acesta este victoria pentru poporul croat. După un meci extraordinar, eliminăm marea favorită. Aceasta este Croaţia: mândrie, curaj, încredere şi patriotism. Croaţia este cea mai bună când vine vorba de ea. Când contează, Croaţia reuşeşte întotdeauna. Să nu ne subestimeze nimeni. Nu s-a terminat, continuăm. Putem realiza lucruri mari”, a spus Zlatko Dalic, citat de news.ro.

Este a 4-a oară în ultimele 5 ediții când Brazilia este eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Reclamă

Croația, o nouă victorie la penalty-uri în Qatar

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Pentru brazilieni au transformat Casemiro şi Pedro.

Recomandări
  • Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial
  • Ce a scris căpitanul Croației

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și