Închide meniul

CM 2022 Marea temere a francezilor, înainte de finala cu Argentina! Măsura luată de Didier Deschamps

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 9:56

Reclamă
CM 2022 Marea temere a francezilor, înainte de finala cu Argentina! Măsura luată de Didier Deschamps

CM 2022 Marea temere a francezilor, înainte de marea finală cu Argentina!

Didier Deschamps, în timpul meciului Franţa - Maroc 2-0 / Profimedia Images

CM 2022 Marea temere a francezilor, înainte de finala cu Argentina, a fost dezvăluită chiar de Didier Deschamps. Dayot Upamecano şi Adrien Rabiot au căpătat un virus şi selecţionerul ia toate măsurile să nu fie răspândit în tot lotul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi nu au jucat în semifinala cu Maroc. Fundaşul a fost pe bancă împotriva africanilor, iar, conform ESPN, jucătorul lui Juventus a fost lăsat la hotel şi a fost rugat să rămână în cameră.

Chiar şi Kingsley Coman a acuzat o stare febrilă. Pe de altă parte, mai mulţi vizitatori din Qatar s-au chinuit cu un sindrom respirator recunscut în acea zonă.

CM 2022 Marea temere a francezilor, înainte de marea finală cu Argentina

„În Doha, temperaturile au scăzut puţin. Folosim tot timpul aerul condiţionat. Am avut câteva cazuri de gripă. Încercăm să avem grijă să nu se răspândească printre jucătorii care au depus un efort uriaş pe teren, astfel că sistemul lor imunitar are de suferit.

Upamecano s-a simţit rău imediat după meciul cu Anglia. Se întânplă când depui un asemenea efort, organismul e slăbit şi eşti predispus să iei astfel de viruşi. Vorbim de măsuri obligatorii de precauţie să nu răspândim virusul. Upamecano şi Rabiot au fost separaţi de restul grupului”, a spus Deschamps, citat de espn.com.

Reclamă

Argentina – Franţa, finală de vis la Campionatul Mondial din Qatar!

Argentina – Franţa este finala de vis de la Campionatul Mondial din Qatar! Lionel Messi şi Kylian Mbappe se vor duela într-o partidă de gală, care se va desfăşura duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro.

Duelul din finala Campionatului Mondial va consemna şi duelul dintre cele două staruri ale turneului final, Lionel Messi şi Kylian Mbappe. Cei doi sunt colegi la PSG, şi fiecare a marcat câte cinci goluri pentru naţionala sa, astfel că ultimul act al turneului din Qatar ar putea decide şi golgheterul competiţiei.

Argentina a reuşit să se califice în finală după ce şi-a câştigat grupa, şi a reuşit să elimine pe rând, Australia, Olanda şi Croaţia. “Pumele” au avut un început dezastruos, pierzând în faţa Arabiei Saudite, însă pe parcurs, Lionel Messi&Co s-au redresat şi au prestat un joc solid.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Franţa şi-a câştigat şi ea grupa, şi ulterior s-a impus în duelurile cu Polonia, Anglia şi Maroc. Campioana Mondială a pierdut şi ea un meci, cu Tunisia, partidă din grupă care nu mai conta pentru calculele calificării în optimi.

Argentina şi Franţa s-au duelat, de-a lungul istoriei, de 12 ori. Prima întâlnire a avut loc în 1930, chiar la prima ediţie a Cupei Mondiale. Partida respectivă a fost câştigată de sud-americani, cu scorul de 1-0. De altfel, argentinienii îi conduc pe francezi la duelurile directe, scor 6-3, alte 3 partide terminându-se la egalitate.

Pe lângă duleurile din 1930 şi 2018, Franţa şi Argentina s-au mai întâlnit la Campionatul Mondial în 1979, partidă câştigată tot de sud-americani cu scorul de 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și