Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Maroc – Portugalia 1-0. Șoc după șoc în Qatar! Maroc s-a calificat în semifinale și a scris istorie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 18:55 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 19:11

CM 2022 | Maroc – Portugalia 1-0. Șoc după șoc în Qatar! Maroc s-a calificat în semifinale și a scris istorie!

Maroc s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar

Maroc s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar / Profimedia

CM 2022 | Maroc – Portugalia 1-0. Șoc după șoc în Qatar! Maroc s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial, după o victorie la limită în fața Portugaliei. Cristiano Ronaldo și coechipierii săi și-au luat adio de la marele trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Youssef En Nesyri a marcat unicul gol al partidei în minutul 42 și a devenit eroul Marocului.

CM 2022 | Maroc – Portugalia 1-0. Șoc după șoc în Qatar! Africanii s-au calificat în semifinale

FINAL. Maroc – Portugalia 1-0. Maroc a devenit prima naționala africană din istorie care se califică în semifinalele Campionatului Mondial.

Min 90+1. Cristiano Ronaldo șuteză la colțul scurt, dar Bono respinge salvator.

Min 50. Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren.

Reclamă

Min 42. GOOOOL Maroc! Youssef En Nesyri a deschis scorul, cu o lovitură de cap senzațională. Atacantul african a sărit incredibil și a reluat în plasă.

Min 31. Joao Felix trage puternic din afara careului, dar mingea este deviată de defensiva marocană puțin peste transversală.

Min 1. A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Update 16.00: Cristiano Ronaldo este rezervă și în meciul cu Maroc, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Echipele de start:

Maroc: Bono – Hakimi, El Yamiq, Saiss, Attiat-Allah – Amrabat – Ounahi, Amallah – Ziyech, En Nesyri, Boufal

Portugalia: Costa – Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro – Neves – Bernardo Silva, Otavio – Fernandes, Ramos, Joao Felix

Selecționata Marocului tocmai a reușit una dintre marile surprize de la Mondialul din Qatar. Jucătorii lui Regragui au eliminat Spania, la lovituri de departajare, și au declanșat fiesta în țara natală. Portarul Sevillei, Bono, nu a putut fi învins, de la 11 metri, de Sarabia, Soler și Busquets.

Cristiano Ronaldo își dorește cu orice preț să fie titular în meciul din sferturile Cupei Mondiale, dar este anunțat rezervă și de această dată. Cu Elveția, CR7 a intrat abia în ultimul sfert de oră. În locul său a fost trimis în formula de start Gonçalo Ramos, cel care a reușit un hat-trick de senzație.

De aproape 15 ani nu mai fusese Ronaldo rezervă într-un meci de la echipa națională. Joao Felix anunță că niciun jucător nu este mai presus decât interesul reprezentativei Portugaliei.

Reclamă

Portugalia se află în sferturile de finală ale Cupei Mondiale pentru prima dată după mult timp, să ne unim în spatele echipei. Nu pentru că Cristiano joacă sau nu joacă echipa va juca mai bine sau mai rău. Tactica este aceeaşi, fie că este acolo sau nu, aşa a fost încă de la primul joc. Are calităţi pe care ceilalţi nu le au şi ceilalţi au calităţi pe care nu le are el, dar identitatea echipei este mereu aceeaşi„, a declarat Joao Felix înaintea confruntării cu Maroc.

Ce a spus Fernando Santos despre Cristiano Ronaldo

Fernando Santos nu s-a ascuns şi a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo, înaintea meciului Portugalia – Elveţia, scor 6-1, când l-a anunţat că va fi rezervă. Selecţionerul lusitanilor neagă că CR7 şi-ar fi dorit să părăsească lotul echipei naţionale.

Santos a recunoscut că vestea nu i-a picat deloc bine atacantului de 37 de ani, care este cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Portugaliei. Selecţionerul în vârstă de 68 de ani a cerut să se înceteze orice speculaţii în legătură cu căpitanul lui. Cristiano Ronaldo poate reveni în primul 11 în duelul Maroc – Portugalia, din optimile de finală ale CM 2022. Partida va fi mâine, de la ora 17:00.

Nu mi-a spus niciodată că va părăsi lotul Portugaliei. Nu mi-a spus. Trebuie să vezi cum este atitudinea lui. A sărbătorit golurile alături de colegii săi, a mulțumit suporterilor…

Eu am avut o conversație cu Cristiano Ronaldo. Am vorbit despre echipă. Asta se întâmpla înainte de meciul cu Elveţia şi urma să îi spun de ce va fi rezervă. I-am spus că nu am de gând să încep cu el în optimile de finală. Nu a fost mulțumit de conversație, așa cum era normal. Dar a fost o conversație normală, în care fiecare și-a spus punctul de vedere. O conversație normală.

Când un jucător este căpitanul Portugaliei și începe pe bancă, e normal să nu fie fericit. Când i-am spus că nu va juca titular, m-a întrebat dacă este o idee bună. Bineînțeles că nu era fericit. Dar vă asigur că nu a vrut niciodată să părăsească echipa.

Nu mi-a spus niciodată că vrea să plece. Este timpul să termini asta și să te oprești (n.r. s-a adresat jurnalistului care l-a întrebat despre incident). La meciul împotriva Elveţiei a ieșit din vestiar, s-a încălzit, a alergat pentru a sărbători golurile alături de colegii săi. Și-a sunat colegii să le mulțumească pentru efortul depus… dar a ieșit că a plecat singur. Să-l lăsăm pe Cristiano Ronaldo în pace„, a spus Fernando Santos la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

Recomandări
  • CM 2022 | Maroc – Portugalia 1-0. Șoc după șoc în Qatar
  • Maroc s-a calificat în semifinale! Cristiano Ronaldo&Co, OUT de la Mondial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și