Închide meniul

Fernando Santos a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo când l-a anunţat că va fi rezervă: „M-a întrebat dacă este o idee bună!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 14:59

Fernando Santos a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo când l-a anunţat că va fi rezervă: „M-a întrebat dacă este o idee bună!

Fernando Santos a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo când l-a anunţat că va fi rezervă

Fernando Santos, alături de Cristiano Ronaldo / Profimediaimages

  • Fernando Santos a recunoscut ce reacţie a avut Cristiano Ronaldo
  • Atacantul de 37 de ani este căpitanul naţionalei Portugaliei

Fernando Santos nu s-a ascuns şi a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo, înaintea meciului Portugalia – Elveţia, scor 6-1, când l-a anunţat că va fi rezervă. Selecţionerul lusitanilor neagă că CR7 şi-ar fi dorit să părăsească lotul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Santos a recunoscut că vestea nu i-a picat deloc bine atacantului de 37 de ani, care este cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Portugaliei.

Fernando Santos a dezvăluit cum a reacţionat Cristiano Ronaldo când l-a anunţat că va fi rezervă

Selecţionerul în vârstă de 68 de ani a cerut să se înceteze orice speculaţii în legătură cu căpitanul lui. Cristiano Ronaldo poate reveni în primul 11 în duelul Maroc – Portugalia, din optimile de finală ale CM 2022. Partida va fi mâine, de la ora 17:00.

Reclamă

Nu mi-a spus niciodată că va părăsi lotul Portugaliei. Nu mi-a spus. Trebuie să vezi cum este atitudinea lui. A sărbătorit golurile alături de colegii săi, a mulțumit suporterilor…

Eu am avut o conversație cu Cristiano Ronaldo. Am vorbit despre echipă. Asta se întâmpla înainte de meciul cu Elveţia şi urma să îi spun de ce va fi rezervă. I-am spus că nu am de gând să încep cu el în optimile de finală. Nu a fost mulțumit de conversație, așa cum era normal. Dar a fost o conversație normală, în care fiecare și-a spus punctul de vedere. O conversație normală.

Reclamă

Când un jucător este căpitanul Portugaliei și începe pe bancă, e normal să nu fie fericit. Când i-am spus că nu va juca titular, m-a întrebat dacă este o idee bună. Bineînțeles că nu era fericit. Dar vă asigur că nu a vrut niciodată să părăsească echipa.

Nu mi-a spus niciodată că vrea să plece. Este timpul să termini asta și să te oprești (n.r. s-a adresat jurnalistului care l-a întrebat despre incident). La meciul împotriva Elveţiei a ieșit din vestiar, s-a încălzit, a alergat pentru a sărbători golurile alături de colegii săi. Și-a sunat colegii să le mulțumească pentru efortul depus… dar a ieșit că a plecat singur. Să-l lăsăm pe Cristiano Ronaldo în pace„, a spus Fernando Santos la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic: „Credeţi în noi!”

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj războinic, după ce s-a zvonit că va pleca din cantonamentul Portugaliei, în plin Campionat Mondial. Starul lusitan a pus punct informaţiilor apărute după ce a fost rezervă în partida cu Elveţia, şi a notat faptul că îşi va duce visul până la capăt.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia este calificată în sferturile Campionatului Mondial, acolo unde se va duela cu Maroc. Lusitanii au trecut în optimi de Elveţia, scor 6-1, chiar şi fără Cristiano Ronaldo, care a fost lăsat pe banca de rezerve.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj prin intermediul reţelelor sociale, în care notează faptul că echipa Portugaliei este mult prea unită pentru a se lăsa influenţată de zvonurile apărute în presă. Mai mult decât atât, starul lusitan a mai notat faptul că naţionala sa luptă pentru a-şi atinge visul suprem, şi anume câştigarea Campionatului Mondial.

Un grup mult prea unit pentru a fi dezbinat de forțele din exterior (n.r. aluzie la zvonurile lansate de presa portugheză). O națiune prea curajoasă pentru a fi înfricoșată de vreo adversitate.

O echipă în cel mai adevărat sens al cuvântului, care va lupta pentru visul ei până la final. Credeți în noi! Forța Portugalia”, a fost mesajul publicat de Cristiano Ronaldo, pe reţelele sociale.

Ciprian Marica, potop de ironii pentru Cristiano Ronaldo

Ciprian Marica a râs de Cristiano Ronaldo, după ultimele tensiuni de la Campionatul Mondial. Retras din fotbal, Marica spune că Ronaldo a ajuns în aceeaşi situaţie ca şi el: fără echipă. Marica mai spune că Portugalia nu va câştiga Cupa Mondială.

Eu şi Cristiano Ronaldo avem câteva lucruri în comun, trei mai exact: avem amândoi 37 de ani, nu avem echipă de club în momentul de față și trei, vom termina acest Campionat Mondial cu zero Cupe Mondiale în palmares.

Nu cred că Portugalia poate bate Franța, asta dacă va trece de Anglia. Nici Anglia dacă se va califica. Cu Maroc cred că vor avea câștig de cauză. E clar că ei sunt surpriza turneului, dar nu cred că vor avea forța necesară, cu toate că naționala Marocului a alergat mai mult, au fost mai proaspeţi”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY