Închide meniul

CM 2022 | Mesajul lui Emmanuel Macron, după ce Franţa s-a calificat din nou în finala Campionatului Mondial: „Echipa această mă face foarte mândru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 23:49

CM 2022 | Mesajul lui Emmanuel Macron, după ce Franţa s-a calificat din nou în finala Campionatului Mondial: „Echipa această mă face foarte mândru!

Mesajul lui Emmanuel Macron, după ce Franţa s-a calificat în finala Campionatului Mondial

Emmanul Macron, în timpul partidei dintre Franţa şi Maroc/ Profimedia

Emmanuel Macron a oferit o primă reacţie, după ce Franţa s-a calificat din nou în finala Campionatului Mondial. Acesta s-a declarat mândru de prestaţia jucătorilor lui Didier Deschamps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa s-a calificat în finala Campionatului Mondial, după ce a învins Maroc în penultimul act, cu scorul de 2-0. Pentru trofeu, francezii vor fi nevoiţi să învingă Argentina, în ultimul act al turneului final din Qatar.

Mesajul lui Emmanuel Macron, după ce Franţa s-a calificat din nou în finala Campionatului Mondial

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a comentat performanţa extraordinară reuşită de naţionala condusă de Didier Deschamps, aceea de a se califica în două finale consecutive de turneu final mondial.

Macron le-a mulţumit jucătorilor francezi, pentru un parcurs de senzaţie în Qatar, şi a avut un mesaj special şi pentru selecţionerul Les Bleus.

„Compatrioții noștri au nevoie de bucurie simplă și pură, sportul o oferă și fotbalul în special. Sunt mult mai bine acum decât eram acum o oră și jumătate. Am suferit uneori, dar am văzut o echipă extraordinară. Multe mulțumiri antrenorului nostru, Didier Deschamps, și acestei echipe care este de fapt un amestec de mai multe generații, ceea ce este minunat.

Reclamă

Deschamps are trei finale și le câștigă! Niciodată două fără trei, Deschamps este acolo, cu talentul lui. Aducem Cupa înapoi și evident că Deschamps trebuie să rămână! Această echipă a Franței mă face foarte mândru”, a declarat Emmanuel Macron, citat de rmcsport.com.

Argentina – Franţa, finală de vis la Campionatul Mondial din Qatar

Argentina – Franţa este finala de vis de la Campionatul Mondial din Qatar! Lionel Messi şi Kylian Mbappe se vor duela într-o partidă de gală, care se va desfăşura duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro.

Argentina şi Franţa se vor duela pentru al doilea Campionat Mondial la rând, după partida de la turneul final din Rusia, din urmă cu patru ani. Atunci, în optimi, francezii se impuneau în faţa “pumelor” cu scorul de 4-3.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul din finala Campionatului Mondial va consemna şi duelul dintre cele două staruri ale turneului final, Lionel Messi şi Kylian Mbappe. Cei doi sunt colegi la PSG, şi fiecare a marcat câte cinci goluri pentru naţionala sa, astfel că ultimul act al turneului din Qatar ar putea decide şi golgheterul competiţiei.

Argentina a reuşit să se califice în finală după ce şi-a câştigat grupa, şi a reuşit să elimine pe rând, Australia, Olanda şi Croaţia. “Pumele” au avut un început dezastruos, pierzând în faţa Arabiei Saudite, însă pe parcurs, Lionel Messi&Co s-au redresat şi au prestat un joc solid.

De cealaltă parte, Franţa şi-a câştigat şi ea grupa, şi ulterior s-a impus în duelurile cu Polonia, Anglia şi Maroc. Campioana Mondială a pierdut şi ea un meci, cu Tunisia, partidă din grupă care nu mai conta pentru calculele calificării în optimi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și