Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica a distrus naționala Braziliei, după eliminarea de la Cupa Mondială: „O echipă de măscărici! No dancing tonight?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 20:29 / Actualizat: 9 decembrie 2022, 21:59

CM 2022 | Mihai Stoica a distrus naționala Braziliei, după eliminarea de la Cupa Mondială: „O echipă de măscărici! No dancing tonight?

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a râs de brazilieni, pe seama dansurilor pe care le-au făcut după victoria din optimi cu Coreea de Sud. Managerul general de la FCSB a numit naționala lui Tite o echipă de „măscărici și circari”.

CM 2022 | Mihai Stoica a distrus naționala Braziliei

„No dancing tonight? Nu-mi plac circarii… n-ai cum să exersezi dansul ăla grețos dacă respecți fotbalul și adversarul. Când am spus că e o echipă de măscărici, făceau mișto de mine “specialiștii”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Neymar a plâns în hohote după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Neymar nu și-a putut stăpâni emoțiile după eliminarea-șoc a Braziliei și a izbucnit în lacrimi, chiar pe teren.

Reclamă

Starul de 30 de ani a fost consolat de Dani Alves, în timp ce lacrimile îi curgeau necontenit pe obraji.

Și coechipierii lui Neymar au fost extrem de afectați de eliminarea de la Cupa Mondială și s-au aruncat la pământ, cu privirile în gol. Este a 4-a oară în ultimele 5 ediții când Brazilia este eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Brazilia, învinsă la penalty-uri

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Pentru brazilieni au transformat Casemiro şi Pedro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și