Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica a identificat punctul slab al lui Lionel Messi, înainte de finala Campionatului Mondial: „Nu are bărbăție la acest capitol!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 decembrie 2022, 12:52

CM 2022 | Mihai Stoica a identificat punctul slab al lui Lionel Messi, înainte de finala Campionatului Mondial: Nu are bărbăție la acest capitol!”

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a identificat punctul slab al lui Lionel Messi, înainte de finala Campionatului Mondial. Managerul de la FCSB susține că sud-americanul nu este un bun executant de penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi se pregătește de finala Campionatului Mondial. Starul sud-american se va lupta cu Franța, pentru trofeul mult râvnit. Partida de gală va fi duminică, de la ora 17:00, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a identificat punctul slab al lui Lionel Messi, înainte de finala Campionatului Mondial

Mihai Stoica a declarat că jucătorilor de la FCSB le-a lipsit inspirația la fazele fixe, în duelul cu CFR Cluj. MM susține că loviturile libere și cornerele sunt punctele deficitare al echipei lui Leo Strizu.

În acest context, managerul de la FCSB a declarat că astfel de lucruri se aplică și în cazul unor jucători mari, dând exemplul lui Lionel Messi. MM susține că starul argentinian nu este un jucător sigur în momentul când execută lovituri de la punctul cu var.

„Poţi să faci şapte miliarde de faze fixe. Dacă executantul nu-ţi ridică mingea cum trebuie, poţi să le faci degeaba. Pentru că aici e clar: cine poate să bată loviturile bine e o şansă foarte mare pentru echipa aflată în atac.

Reclamă

Noi, din 8 cornere ridicam una. (n.r. o centrare reuşită). Şi asta nu este o chestie de tehnică sau… e chestie de… bărbaţie pe undeva.

Crezi că există vreun fotbalist care să nu ştie să bată un corner? La noi, la nivelul ăsta? Nu există, că-i vedem la antrenament. Dar una e la antrenament şi ala e la meci. Valabil pentru Messi la penalty-uri, valabil pentru Lewandowski, pentru cine vreţi voi.

Crezi că Messi nu ştie să lovească mingea? Eu zic că ştie să lovească mingea. (n.r. A lovit-o în semifinală) Păi a lovit-o în semifinală, dar ia ia-i tu statistica să vezi câte penalty-uri a ratat.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Şi n-are bărbăţie Messi?) N-are. Bineînţeles că n-are din moment ce ratează penalty-uri. Omul care loveşte cel mai bine mingea din lume, cel mai bun fotbalist din toate timpurile ratează un penalty din patru. Asta e clar că vorba despre asta”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Lionel Messi, absent la ultimul antrenament al Argentinei

Lionel Messi a fost absent la ultimul antrenament al Argentinei! Emoții uriașe pentru “Pume”, înaintea finalei Campionatului Mondial, contra Franței, programată pe 18 decembrie, de la ora 17:00.

Lionel Messi a avut o prestație fabuloasă și în semifinala cu Croația, reușind un gol și un assist. În timpul meciului însă, starul argentinian a resimțit un disconfort la piciorul stâng, dar a rămas pe teren până la final.

Potrivit footmercato.net, Messi a fost absent la antrenamentul efectuat joi de “Pume”, cu 3 zile înainte de marea finală. Super-atacantul lui PSG a acuzat dureri în zona coapsei și a alarmat întreaga suflare argentiniană.

“Argentinienii își vor ține respirația în următoarele ore”, a notat sursa citată, după vestea că Lionel Messi n-a fost prezent la ultimul antrenament.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și