Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic. Starurile lui Scaloni au cântat și a dansat cu gândul la Cupa Mondială

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2022, 8:38

CM 2022 | Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic. Starurile lui Scaloni au cântat și a dansat cu gândul la Cupa Mondială

CM 2022 | Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic

CM 2022 | Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic

  • Argentina – Mexic 2-0
  • Nebunie în vestiarul Argentinei

CM 2022 | A fost nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic. Pumele s-au impus cu 2-0 și au șanse mari de a se califica în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, în vestiarul sud-americanilor a fost o adevărată fiesta. Jucătorii au cântat și au dansat, chiar și Lionel Messi sărind de bucurie după meciul pe care l-a decis cu un gol și un assist.

CM 2022 | Nebunie în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic

Reacția de la vestiar ne arată ce presiune au avut pe umeri Messi și compania înainte de duelul cu mexicanii. Fără o victorie, șansele la optimi ar fi fost compromise serios. Acum, un succes cu Polonia îi poate transforma în câștigătoarea grupei.

Reclamă

Messi a fost la înălțime și pe gazon, după fluierul de final. Acesta a fost un adevărat şef de galerie şi a cântat împreună cu coechipierii şi miile de fani argentinieni. Messi a cântat cu patos alături de suporteri după meciul care o menţine pe Argentina în cursa pentru calificarea în optimile de finale ale Cupei Mondiale.

Intră aici pentru a vedea imaginile din vestiar!

Reclamă

Argentina – Mexic 2-0. Victorie uriaşă pentru naţionala lui Messi

Selecţionata Argentinei rămâne în cursă pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Mexicului cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C. Argentina, temătoare după catastrofa din meciul cu Arabia Saudită (1-2), a reuşit, graţie geniului lui Lionel Messi, să câştige acest meci vital, prin golurile înscrise de căpitanul său (64) şi de Enzo Fernandez (87).

Campioana Americii de Sud păstrează şanse de a trece de grupă, însă situaţia în grupă este una complicată, toate cele patru echipe având şanse de a merge mai departe. Echipa antrenată de Lionel Scaloni a făcut o primă repriză foarte slabă, nereuşind să găsească drumul spre poarta ”veteranului” Ochoa, în faţa unei formaţii arţăgoase care s-a apărat pe trei linii, cu marcaj strâns.

Prima oportunitate a sud-americanilor a venit abia în min. 34, când Messi a executat o lovitură liberă de partea dreaptă, dar Ochoa a boxat de sub transversală. În min. 41, Lautaro Martinez a trimis cu capul peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Mexicanii, antrenaţi de argentinianul Gerardo Martino, fost selecţioner al echipei Albiceleste, au avut o ocazie mai bună, însă Emiliano Martinez a reţinut mingea trimisă de Vega din lovitură liberă de la 24 de metri (45).

Dubla campioană mondială (1978, 1986) avea la pauză o posesie net superioară faţă de Mexic (56%-28% şi 16% in contest), însă fără ocazii. După pauză, Messi a primit o nouă şansă, o lovitură liberă de la 20 de metri, dar a trimis peste (51).

Messi, gol și assist cu Mexic

A fost nevoie de o pasă inspirată a lui Angel Di Maria, care l-a găsit, cumva, liber pe Messi în centru, la 20 de metri, iar decarul lui PSG a avut timp să penduleze şi să trimită cu stângul la colţ, fără speranţe pentru Ochoa (64). Golul Argentinei a schimbat complet desfăşurarea jocului, ”El Tri” fiind nevoită să iasă la atac. Mexicanii nu au reuşit să îşi creeze ocazii de gol până la final, dar jucătorii lui Scaloni au putut încerca unele contre. În min. 70, Molina a şutat fără preluare de la 16 metri, peste poartă.

În min. 87, după un corner, Messi l-a găsit pe Enzo Fernandez în careu, acesta a trecut de Gutierrez şi a şutat la păianjen, fără şanse pentru Ochoa. Mexicul, care a remizat cu Polonia în prima partidă din Qatar, nu a marcat în ultimele sale patru meciuri de la Cupa Mondială.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!