Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Karim Benzema nu va juca la Campionatul Mondial. Pierdere uriașă pentru Franța

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 noiembrie 2022, 1:00

CM 2022 | Karim Benzema nu va juca la Campionatul Mondial. Pierdere uriașă pentru Franța

Karim Benzema s-a accidentat. Riscă să nu mai joace la Mondialul din Qatar

Karim Benzema, în tricoul naţionalei Franţei / Profimediaimages

  • Karim Benzema a ieşit accidentat de la ultimul antrenament
  • Atacantul Franţei riscă să rateze CM 2022

Karim Benzema nu va juca la Campionatul Mondial. L`Equipe a anunțat că ”Balonul de Aur” nu va fi prezent în niciun meci de la competiția din Qatar, după accidentarea suferită la antrenamentul de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a accidentat la ultimul antrenament al naţionalei Franţei, iar Didier Deschamps şi-a pus mâinile în cap. Toată Franţa este în stare de şoc după ultimele veşti venite din cantonament, cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.

Update 01:00: Karim Benzema ratează Campionatul Mondial din Qatar. După testele efectuate, atacantul Franței a primit vestea cea rea. L`Equipe anunță că Benzema va fi indisponibil trei săptămâni.

Reclamă

Știrea inițială

Reclamă

Atacantul de 34 de ani al lui Real Madrid va rata, cu siguranţă, primul meci de la CM 2022. Deţinătorul Balonului de Aur nu va putea fi recuperat până la partida Franţa – Australia, din grupa D.

Karim Benzema nu va juca la Campionatul Mondial

Lovit la coapsă la antrenamentul de sâmbătă, Karim Benzema nu va juca marţi în meciul cu Australia şi ar putea rata întreaga Cupă Mondială. Atacantul a simţit o durere musculară ascuţită la cvadricepsul stâng.

Jucătorul lui Real Madrid va supus unui RMN în această seră, pentru a se stabili exact natura accidentării. Primele veşti sunt că ar putea rata toată competiţia. Didier Deschamps poate chema un alt jucător până luni, cu o zi înaintea primului meci al Franţei„, anunţă lequipe.fr.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema era unul dintre cei mai în formă jucători ai naţionalei Franţei. Autor al 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, Karim a punctat de 5 ori şi în acest sezon din La Liga. Avea 6 reuşite în ultimele 8 partide de la prima reprezentativă.

Considerată una dintre marile favorite la câştigarea trofeului, Franţa este în grupă cu Australia, Danemarca şi Tunisia.

Lotul Franţei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Selecționerul Didier Deschamps se va baza pe 25 de jucători la turneul final din Qatar. Karim Benzema și Raphael Varane, care s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, au prins până la urmă lista celor convocați.

Portari: Aréola, Lloris, Mandanda

Fundași: L.Hernandez, T.Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Kimpembe, Varane, Upamecano

Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga

Atacanți: Mbappé, Giroud, Randal Kolo Muani, Griezmann, Coman, Dembélé

Reclamă

Marii absenți din echipa Franței sunt mijlocașii Ngolo Kante și Paul Pogba, care nu vor evolua în Qatar din cauză că sunt accidentați.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
Handbal • 22 mart., 18:23
România va juca un amical de lux cu Franţa! Când va avea loc duelul cu campioana olimpică şi mondială
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry