Închide meniul

CM 2022 | Pepe a scris istorie în Portugalia – Elveţia. Performanţă magnifică reuşită de fundaşul de 39 de ani! Cristiano Ronaldo l-a felicitat imediat

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2022, 22:37

CM 2022 | Pepe a scris istorie în Portugalia – Elveţia. Performanţă magnifică reuşită de fundaşul de 39 de ani! Cristiano Ronaldo l-a felicitat imediat

Pepe a scris istorie în Portugalia - Elveţia, meci de la Campionatul Mondial 2022

Pepe, gol în Portugalia - Elveţia / Profimediaimages

Pepe a scris istorie în Portugalia – Elveţia. Căpitanul lusitanilor a marcat în meciul spectaculos din optimile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 33, veteranul lui Fernando Santos a înscris, cu o lovitură impecabilă de cap, din centrarea lui Bruno Fernandes. Fundaşul central a reuşit o performanţă magnifică.

Pepe a scris istorie în Portugalia – Elveţia

La 39 de ani şi 283 de zile, fostul fundaş al lui Real Madrid a devenit cel mai în vârstă jucător care înscrie în fazele eliminatorii ale unui Campionat Mondial.

Reclamă

Jucătorul celor de la FC Porto este al doilea cel mai bătrân fotbalist care marchează la o ediţie de Mondial. Recordul lui Roger Milla, cel care a înscris la 42 de ani şi 39 de zile, rămâne în picioare.

Reclamă

În schimb, Pepe l-a depăşit chiar pe Cristiano Ronaldo, cel care a punctat la 37 de ani şi 275 de zile. Lăsat pe bancă de Santos, cel mai bun marcator din istoria Portugaliei a fugit de pe bancă şi l-a îmbrăţişat pe Pepe imediat după gol.

Ce a spus selecționerul Portugaliei despre transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a avut o reacție reținută cu privire la transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Tehnicianul susține că veteranul de 37 de ani este concentrat doar pe Cupa Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat că Cristiano Ronaldo, aflat la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Portugaliei, va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023.

Nu știu, nu am vorbit cu el despre asta. Am vorbit cu jucătorii, dar nu are nicio legătură cu această problemă. Nici nu știam, am aflat acum puțin timp. E decizia lui, este o întrebare pentru el, Cristiano este concentrat pe Cupa Mondială, să își ajute echipa”, a spus Fernando Santos la conferința de presă dinainte de Portugalia – Elveția, citat de marca.com.

Tot în timpul Cupei Mondiale s-a despărțit Cristiano Ronaldo de fosta sa echipă, Manchester United. „Diavolii” i-au reziliat contractul după interviul exploziv cu Piers Morgan, în care a criticat dur clubul de pe Old Trafford.

MARCA: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie

Agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită. Contractul se va întinde pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. În conturile atacantului care a fost pus pe liber de Manchester United va intra o adevărată avere. CR7 va primi un salariu fabulos la Al-Nassr.

Spaniolii anunţă că principalul motiv din spatele deciziei luate de Cristiano Ronaldo este unul economic. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur va fi noua imagine a saudiţilor.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Reclamă

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Pepe, autogol de curtea școlii în Porto - Vizela
AntenaPLAY • 16 mart., 23:17
Pepe, autogol de curtea școlii în Porto – Vizela! A uluit pe toată lumea cu o gafă colosală
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez