Închide meniul

Selecționerul Portugaliei reacționează după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Ce a spus Fernando Santos

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 17:27

Selecționerul Portugaliei reacționează după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Ce a spus Fernando Santos

Fernando Santos, reacție după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Fernando Santos, alături de Cristiano Ronaldo, la CM 2022 / Profimedia

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a avut o reacție reținută cu privire la transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Tehnicianul susține că veteranul de 37 de ani este concentrat doar pe Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat că Cristiano Ronaldo, aflat la Campionatul Mondial din Qatar cu naționala Portugaliei, va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023.

Fernando Santos, reacție după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

„Nu știu, nu am vorbit cu el despre asta. Am vorbit cu jucătorii, dar nu are nicio legătură cu această problemă. Nici nu știam, am aflat acum puțin timp. E decizia lui, este o întrebare pentru el, Cristiano este concentrat pe Cupa Mondială, să își ajute echipa”, a spus Fernando Santos la conferința de presă dinainte de Portugalia – Elveția, citat de marca.com.

Tot în timpul Cupei Mondiale  s-a despărțit Cristiano Ronaldo de fosta sa echipă, Manchester United. „Diavolii” i-au reziliat contractul după interviul exploziv cu Piers Morgan, în care a criticat dur clubul de pe Old Trafford.

MARCA: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie

Agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită. Contractul se va întinde pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. În conturile atacantului care a fost pus pe liber de Manchester United va intra o adevărată avere. CR7 va primi un salariu fabulos la Al-Nassr.

Reclamă

Spaniolii anunţă că principalul motiv din spatele deciziei luate de Cristiano Ronaldo este unul economic. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur va fi noua imagine a saudiţilor.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al Nassr

Fost coechipier cu starul portughez, „Săgeată” e convins că statutul de super vedetă și salariul astronomic oferit de șeici l-au făcut pe Cristiano Ronaldo să aleagă campionatul Arabiei Saudite.

„Te gândești și la bani pe finalul carierei! Probabil că și-a făcut socotelile (n.n. râde). Am zis de anul trecut că nu mai rezistă la nivel înalt, dar n-am fost băgat în seamă (n.n. râde). Și-a atins obiectivul și în Qatar, după ce a marcat la cinci Campionate Mondiale consecutive. Acolo, la Al-Nassr, va fi o super vedetă, iar echipa se va construi cu siguranță în jurul lui! Probabil că din acest motiv se și duce acolo, să fie cel mai bine plătit jucător din lume. El are acum ambiția asta. A ajuns la o vârstă și a văzut că n-a avut succes la Manchester United”, a spus Marius Niculae, conform prosport.ro.

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona în 2001-2003, înainte de portughezul să semneze cu Manchester United. Cei doi chiar au dormit în aceeași cameră, în cantonamentele echipei.

Recomandări
  • Selecționerul Portugaliei reacționează după anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr
  • Ce a spus Fernando Santos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și