Închide meniul

CM 2022 | „Plouă” cu despărțiri la Cupa Mondială! Al 5-lea selecționer care își părăsește naționala, după încheierea grupelor

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 8:27

CM 2022 | „Plouă cu despărțiri la Cupa Mondială! Al 5-lea selecționer care își părăsește naționala, după încheierea grupelor

Otto Addo conducea naționala Ghanei din februarie 2022

Otto Addo conducea naționala Ghanei din februarie 2022 / Profimedia

  • CM 2022 | „Plouă” cu despărțiri la Cupa Mondială!

 

„Plouă” cu despărțiri la Cupa Mondială din Qatar! Otto Addo (47 de ani) este al 5-lea selecționer care și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică, după încheierea fazei grupelor. Addo, cel care pregătea naționala Ghanei din luna februarie a acestui an, a anunțat că nu va mai continua pe postul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghana a terminat pe ultimul loc în grupa H, din care au mai făcut parte Portugalia, Coreea de Sud și Uruguay.

CM 2022 | „Plouă” cu despărțiri la Cupa Mondială! Otto Addo pleacă de la naționala Ghanei

Africanii au înregistrat o victorie și două eșecuri și au părăsit Campionatul Mondial încă din faza grupelor. Portugalia și Coreea de Sud au mers mai departe, în optimi, în timp ce naționala Uruguayului a fost, la rândul său, eliminată, de pe poziția a 3-a.

Reclamă

Otto Addo a devenit cel de-al 5-lea selecționer care își părăsește postul după rezultatele din grupele Campionatului Mondial. Gerardo Martino (Mexic), Carlos Queiroz (Iran), Diego Alonso (Uruguay) și Roberto Martinez (Belgia) sunt ceilalți tehnicieni care se vor despărți de naționalele lor în această iarnă.

Addo a explicat că ar fi părăsit postul de selecționer al Ghanei indiferent de deznodământul de la Cupa Mondială din Qatar. Tehnicianul ghanez, născut în Germania, la Hamburg, va continua cu celălalt job, din departamentul de scouting al Borussiei Dortmund.

Reclamă

„Am mai spus-o, se știa că mă opresc după Cupa Mondială. În acest moment, eu și familia mea ne vedem viitorul în Germania, îmi place rolul meu de la Dortmund.

Am spus că voi demisiona după Cupa Mondială chiar dacă vom câștiga competiția”, a declarat Otto Addo, după meciul Ghana – Uruguay 0-2, din ultima etapă a grupelor.

Otto Addo a condus selecționata Ghanei în 12 meciuri. El a înregistrat 5 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez, acuzații incredibile la adresa FIFA după eliminarea Uruguayului de la Campionatul Mondial

Luis Suarez a făcut acuzații incredibile la adresa FIFA după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Atacantul uruguayan susține că nu a fost lăsat să-și vadă soția și copii după partida cu Ghana, din ultima etapă din faza grupelor.

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

După meci, soția și copiii lui Suarez au vrut să-l consoleze pe atacantul uruguayan, dar nu au fost lăsați să coboare pe teren.

„Simt tristețe și dezamăgire. Fiul meu pleacă cu imaginea acelei tristeți, pentru un tată e greu, dar trebuie să facă față situației. Cred că a fost un penalty la Cavani, pentru că jucătorul lor își întrerupe alergarea și își pune corpul în fața lui. Și la Darwin este, de asemenea, foarte clar. Acestea nu sunt scuze, dar la această Cupă Mondială se dau penalty-uri incredibile. Comisia de arbitri și FIFA trebuie să încerce să se explice mai bine.

Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii! Copiii mei nu au au voie să coboare pe teren, dar eu am văzut zilele trecute un jucător al Franței cu copiii lui pe banca de rezerve. De ce întotdeauna este împotriva Uruguayului? Se pare că trebuie să avem o altă acreditare media pentru ca copiii mei să coboare o secundă să mă salute, dar ei bine, asta e FIFA!„, a spus Luis Suarez, pentru TeleDoce, citat de marca.com.

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte tabloul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale la fotbal Qatar 2022 este următorul:

Reclamă

Ţările de Jos – SUA, 3 decembrie, ora 17:00

Argentina – Australia, 3 decembrie, ora 21:00

Franţa – Polonia, 4 decembrie, ora 17:00

Anglia – Senegal, 4 decembrie, ora 21:00

Japonia – Croaţia, 5 decembrie, ora 17:00

Brazilia – Coreea de Sud, 5 decembrie, ora 21:00

Maroc – Spania, 6 decembrie, ora 17:00

Portugalia – Elveţia, 6 decembrie, ora 21:00

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment Vezi toate știrile
Pe același subiect
Două naționale pline de vedete de la Cupa Africii au rămas fără selecționeri
Cupa Africii pe Naţiuni 2023 • 24 ian., 17:57
Două naționale pline de vedete de la Cupa Africii pe Națiuni au rămas fără selecționeri. Anunțul oficialilor
Luis Suarez, după eliminarea Uruguayului de la CM 2022
Campionatul Mondial 2022 • 2 dec., 23:17
CM 2022 | Luis Suarez, acuzații incredibile la adresa FIFA: „Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii!”
Edinson Cavani. în timpul partidei dintre Uruguay şi Ghana
Campionatul Mondial 2022 • 2 dec., 22:52
CM 2022 | Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial! „El Matador” s-a răzbunat pe monitorul VAR
Jucătorii de la Uruguay protestează
Campionatul Mondial 2022 • 2 dec., 20:25
FOTO
CM 2022 | Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului în prelungirile meciului cu Ghana! Scandal uriaș la Cupa Mondială
Jucătorii din Coreea de Sud, aşteptând rezultatul partidei dintre Uruguay şi Ghana
Campionatul Mondial 2022 • 2 dec., 19:37
FOTO
CM 2022 | Jucătorii din Coreea de Sud au urmărit cu sufletul la gură finalul partidei dintre Uruguay şi Ghana! Imagini uluitoare de la Campionatul Mondial