Închide meniul

CM 2022 | Primă uriaşă pentru naţionala Angliei pentru trofeul Cupei Mondiale

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 11:59

CM 2022 | Primă uriaşă pentru naţionala Angliei pentru trofeul Cupei Mondiale

CM 2022 | Primă uriaşă pentru naţionala Angliei pentru trofeul Cupei Mondiale

Gareth Southgate, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Primă uriaşă pentru naţionala Angliei pentru trofeul Cupei Mondiale. Jucătorii din lotul Angliei vor primi din partea federaţiei naţionale prime totale de 13 milioane de lire sterline dacă vor câştiga Mondialul din Qatar, informează Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul unui triumf, fiecare jucător va primi 500.000 de lire sterline.

CM 2022 | Primă uriaşă pentru naţionala Angliei pentru trofeul Cupei Mondiale

De asemenea, selecţionerul Gareth Southgate va încasa un bonus de 3 milioane de lire sterline dacă va câştiga trofeul în Qatar. Southgate are un salariu anual de 6 milioane de lire sterline.

În urmă cu patru ani, la CM din Rusia, primele promise jucătorilor englezi pentru trofeu erau de câte 215.000 de lire sterline.

Echipa Angliei joacă la CM din Qatar în grupa B, cu Iran, SUA şi Ţara Galilor.

Reclamă

Amenzi de până la 6.000 de euro în timpul Cupei Mondiale

Autoritățile din Qatar pregătesc amenzi de până la 6.000 de euro pe parcursul Cupei Mondiale! Suporterii naționalelor din toată lumea vor fi obligați să respecte reguli extrem de stricte pe durata șederii în Qatar, inclusiv la volan.

Lotus Cars Rental, o companie din Islanda care se ocupă cu închirerea mașinilor, îi avertizează pe fanii care vor participa la Campionatul Mondial desfășurat în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

În Qatar, suporterii se vor lovi de reguli riguroase din partea autorităților, cum ar fi interzicerea alcoolului pe stadioane. Aceștia vor fi supravegheați atent nu doar în incinta arenelor, ci și în trafic.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei internaționale, autoritățile din Qatar amenință cu amenzi de până la 6.000 de euro pentru suporterii care vor avea un comportament mult prea energic la volan. Mai precis, șoferii nu vor avea voie să danseze sau să cânte excesiv în timp ce conduc. Motivul? Să nu își piardă concentrarea și să nu producă accidente.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și