Închide meniul

CM 2022 | Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale! Cum arată cotele

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 10:20

Reclamă
CM 2022 | Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale! Cum arată cotele

CM 2022 | Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale

Brazilia e favorită la câştigarea Cupei Mondiale / Profimedia Images

Brazilia este marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale. Ultima echipă sosită în Qatar are o cotă de 4.50 la adjudecarea trofeului, care ar fi al şaselea din istoria Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina lui Lionel Messi este a doua pe lista specialiştilor, cu o cotă de 6.25. Chiar dacă l-a pierdut pe Karim Benzema, Franţa încheie podiumul favoritelor, cu o cotă de 8. Anglia (9.50), Spania (10) şi Germania (12) sunt şi ele printre echipele cotate cu şanse reale.

CM 2022 | Brazilia, marea favorită a bookmakerilor la câştigarea Cupei Mondiale

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un prim titlu mondial din istoria lusitanilor. Costa Rica şi Arabia Saudită au cele mai mici şanse la triumful suprem, cu o cotă de 1.000.

Kylian Mbappe este considerat favorit să obţină Gheata de Aur a competiţiei, cu o cotă de 9. Neymar şi Messi, colegii săi de la PSG, sunt următorii pe listă, cu cote de 10, respectiv 11. Cristiano Ronaldo are şi el cotă 20.

Karim Benzema, marele absent de la Cupa Mondială

Cu siguranţă, pe lista golgheterilor competiţiei s-ar fi putut afla şi Karim Benzema. Dar o accidentare suferită la antrenamentul de sâmbătă al Franţei l-a făcut să abandoneze turneul final.

Reclamă

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, venea după o altă accidentare şi îşi reluase antrenamentele alături de echipa Franţei de puţină vreme.

Benzema era unul dintre cei mai în formă jucători ai naţionalei Franţei. Autor al 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, Karim a punctat de 5 ori şi în acest sezon din La Liga. Avea 6 reuşite în ultimele 8 partide de la prima reprezentativă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și