Închide meniul

CM 2022 | Primul mare șoc de la Campionatul Mondial: Belgia, eliminată în grupe! Presa belgiană, la pământ: „Suntem blestemați! Visul s-a terminat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 19:34

CM 2022 | Primul mare șoc de la Campionatul Mondial: Belgia, eliminată în grupe! Presa belgiană, la pământ: „Suntem blestemați! Visul s-a terminat!

Belgia a fost eliminată în faza grupelor de la Campionatul Mondial

Belgia a fost eliminată în faza grupelor de la Campionatul Mondial / Profimedia

  • Primul mare șoc de la Campionatul Mondial: Belgia, eliminată în grupe

 

Primul mare șoc de la Campionatul Mondial din Qatar s-a produs în grupa F. Belgia a fost eliminată în grupe. Presa belgiană a fost la pământ, după ce naționala lor a ratat calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia a încheiat la egalitate meciul decisiv cu Croația, scor 0-0, și a terminat pe locul 3 în grupa F.

CM 2022 | Primul mare șoc de la Campionatul Mondial: Belgia, eliminată în grupe!

Belgia era considerată mare favorită la calificarea în optimi, la începutul Cupei Mondiale. Dar naționala lui Roberto Martinez și-a dezamăgit fanii, reușind să adune 4 puncte în grupa cu Maroc, Croația și Canada.

Reclamă

Belgienii au înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere, mult prea puțin pentru a avansa în optimi.

Naționala lui Roberto Martinez s-a aruncat în atac în repriza a doua a meciului cu Croația, dar norocul nu a fost de partea belgienilor. Romelu Lukaku a fost urmărit de ghinion și a ratat numeroase ocazii uriașe.

Reclamă

„Visul s-a terminat! Belgia a fost eliminată de la Cupa mondială!”, a titrat publicația belgiană RTL Sport.

Jurnaliștii belgieni au pus ratarea calificării pe seama ghinionului.

„Belgia a ratat calificarea în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial. ‘Diavolii roșii’ au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Croația de pe stadionul Al Rayyan’s Ahmad Bin Ali, din runda finală din grupa F.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem blestemați! Puteam să mai jucăm 20 de minute și tot nu am fi reușit să marcăm. Lukaku a ratat o ocazie uriașă aproape singur cu poarta goală. Avem ghinion și vom suferi din această cauză”, au notat jurnaliștii RTL Sport.

Belgia nu mai fusese eliminată în faza grupelor de la Campionatul Mondial din 1998. La ediția precedentă, din Rusia, „Diavolii roșii” au încheiat pe locul 3.

Presa din Belgia, la pământ după șocul de la Cupa Mondială!

Presa din Belgia spera la o ultimă „cascadorie” reușită de „Generația de Aur” a naționalei lor, însă deznodământul a fost dezamăgitor.

„Final pentru ‘Diavolii roșii’. Belgienii erau obligați să învingă Croația pentru a se califica în optimile de finală, dar au rămas blocați la 0-0. În debutul meciului, Belgia a avut un joc prea lent, dar lucrurile s-au îmbunătățit odată cu introducerea lui Romelu Lukaku.

Doar că ‘Big Rom’ a lovit bara și a fost urmărit de ghinion, pe final. ‘Diavolii’ vor merge acasă. Am visat în Qatar la o ultimă cascadorie din partea Generației de Aur, dar a fost în zadar”, a scris și publicația nieuwsblad.be.

Maroc a încheiat grupa F pe primul loc, cu 7 puncte, în timp ce Croația a ocupat locul secund, cu 5 puncte.

Belgia, considerată marea favorită a grupei la începutul Mondialului, a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte, și a părăsit competiția. Canada este codașa grupei F, cu 0 puncte.

Reclamă

CM 2022 | Romelu Lukaku a semnat două ratări colosale în două minute!

Romelu Lukaku a semnat două ratări colosale în două minute, în meciul dintre Croația și Belgia, scor 0-0. Atacantul belgian a avut două șanse uriașe de a deschide scorul în partida decisivă din grupa F de la Campionatul Mondial din Qatar, dar n-a reușit să le transforme în gol.

Lukaku a fost introdus pe teren la pauza meciului cu Croația.

Vârful de 29 de ani a ieșit prima oară la rampă în minutul 60. Romelu Lukaku a urmărit o minge respinsă în careu de portarul Croației și a trimis în bară, dintr-o poziție excelentă.

Lukaku a trecut din nou pe lângă gol, 3 minute mai târziu. Kevin de Bruyne a centrat din flancul stâng, iar mingea i-a venit perfect pe frunte atacantului belgian. Lukaku a trimis însă peste transversală, singur cu poarta goală.

Totuși, mingea a părut că a părăsit terenul, în out de poartă, înainte ca De Bruyne să centreze în careu. Ulterior, în minutele de prelungire, Romelu Lukaku a mai ratat o oportunitate uriașă, aproape singur cu poarta goală.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Fotbal extern • 19 mart., 19:16
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Anderlecht - Genk
Fotbal extern • 24 dec., 20:16
Scandal uriaş în Belgia! S-a cerut rejucarea derby-ului: „Este singura decizie corectă”
Thibaut Courtois nu va juca la EURO 2024
EURO 2024 • 19 dec., 18:00
Thibaut Courtois nu va juca la EURO 2024. Veste incredibilă pentru „tricolorii” lui Edi Iordănescu