Închide meniul
VIDEO & FOTO

CM 2022 | Radiografia horror a lui Al-Shahrani, după accidentarea împotriva Argentinei. Gestul făcut de prințul Arabiei Saudite

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 23:38 / Actualizat: 23 noiembrie 2022, 17:46

CM 2022 | Radiografia horror a lui Al-Shahrani, după accidentarea împotriva Argentinei. Gestul făcut de prințul Arabiei Saudite

Radiografia horror a lui Al-Shahrani după accidentare

Momentul accidentării lui Al-Shahrani, în Argentina - Arabia Saudită 1-2 / Profimedia

  • Radiografia horror a lui Al-Shahrani, după accidentarea împotriva Argentinei
  • Gestul făcut de prințul Arabiei Saudite

În spațiul public a apărut radiografia cu fața fundașului saudit Yasser Al Shahrani, care a suferit o accidentare horror în victoria cu Argentina, 2-1, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul stânga al Arabiei Saudite a fost lovit de propriul portar în minutul 90+5. Al-Shahrani are maxilarul rupt și mai multe oase ale feței fracturate. El a suferit și hemoragie internă și va fi operat.

CM 2022 | Radiografia horror a lui Al-Shahrani după accidentare

Prințul moștenitor al Arabiei Saudite, Mohammed Bin Salman, l-a trimis pe Al Shahrani de urgență cu un avion privat în Germania, pentru a fi tratat.

Reclamă
Radiografia lui Al-Shahrani / Captură Twitter

Accidentare horror în ultimele minute din Argentina – Arabia Saudită 1-2

La scorul de 2-1 pentru Arabia Saudită, argentinienii s-au aruncat în atac. În minutul 90+3, la un balon trimis de „pume” în careul sud-americanilor, portarul Owais a ieşit pentru a respinge, iar din inerţie l-a faultat grav pe Al Shahrani.

Fudaşul stânga al saudiţilor a rămas inconştient pe teren, moment în care Lionel Messi nu a ţinut cont de acest fapt, şi a continuat să atace. În cele din urmă, jocul a fost oprit, iar Al Shahrani a primit îngrijiri medicale. Au urmat câteva momente de panică generală pe arenă, portarul care l-a faultat prăbuşindu-se şi el pe teren, departe de coechipierul său rămas întins pe gazon.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI AL SHAHRANI

Sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria cu Argentina

Arabia Saudită a produs cea mai mare surpriză din istoria Campionatelor Mondiale și a învins-o pe Argentina lui Lionel Messi, una dintre principalele favorite la trofeu.

Ca să sărbătorească succesul istoric, Regele Salman a declarat o zi de sărbătoare națională pe 23 noiembrie, a anunțat Agenția Saudită de presă. Toți angajații din sectorul public și privat, cât și studenții și elevii, se vor bucura de o zi liberă.

Reclamă 4 / 0/3

Arabia Saudită avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Fotbal extern • 1 mart., 20:55
Presa din Arabia Saudită anunţă că Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Tai
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită
Fotbal • 29 feb., 9:00
Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 26 feb., 15:11
Laurenţiu Reghecampf, aproape OUT de la Al-Tai! Anunţul făcut în Arabia Saudită