Închide meniul

CM 2022 | Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei! Ce se întâmplă cu starul englez, înaintea duelului cu Franţa

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 23:38

CM 2022 | Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei! Ce se întâmplă cu starul englez, înaintea duelului cu Franţa

Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei, înaintea partidei cu Franţa

Raheem Sterling, în timpul unei partide pentru Anglia/ Profimedia

Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei, înaintea partidei cu Franţa, din sferturile Campionatului Mondial. Starul lui Gareth Southgate nu a fost prezent nici a partida din optimi, cu Senegal, confruntându-se cu probleme familiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raheem Sterling a fost titular în primele două partide ale naţionalei Angliei, din grupele Campionatului Mondial. Starul lui Chelsea a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist, în partida cu Iran.

Raheem Sterling a plecat de urgenţă din cantonamentul Angliei, înaintea duelului cu Franţa

Casa lui Raheem Sterling a fost jefuită de hoţi, după cum anunţă presa din Anglia. Acesta este motivul pentru care mijlocaşul lui Gareth Southgate a părăsit de urgenţă lotul naţionalei sale, chiar înaintea duelului cu Senegal, din optimi.

Sterling s-a întors de grabă în Anglia, iar anunţul oficial din partea selecţionatei lui Gareth Southgate nu a întârziat să apară. Un purtător de cuvânt al Federaţiei engleze a declarat faptul că starul Angliei se confruntă cu „o problemă de familie”, şi de aceea nu a evoluat în partida cu Senegal.

Un răspuns a venit şi din partea lui Gareth Southgate. Selecţionerul Angliei a declarat, înaintea confruntării din optimile turneului din Qatar, că Raheem Sterling are probleme pe plan personal.

Reclamă

„Se confruntă cu probleme familiale. Am stat puţin de vorbă cu el de dimineaţă, dar a trebuit să-i las pe ceilalţi oameni să-l ajute. Va merge şi îşi va rezolva problema”, a declarat Gareth Southgate, citat de thesun.co.uk.

După meciul cu Senegal, din optimi, Gareth Soutghate a fost din nou întrebat despre Raheem Sterling. Selecţionerul Angliei a dat de înţeles că mijlocaşul este incert pentru partida cu Franţa, prioritară fiind familia sa.

„Trebuie să aşteaptăm şi vom vedea. În acest moment, prioritar pentru el este să fie alături de familia sa, trebuie să-l sprijinim şi să-i acordăm timpul de care are nevoie. Se duce acasă, are nevoie să petreacă timp cu familia lui. Uneori, fotbalul nu este cel mai important lucru”, a declarat Gareth Southgate, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia – Franța, meci de „5 stele” în sferturi

Anglia – Franța se anunță a fi un meci de „5 stele” în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Cele două forțe se vor întâlni din nou la Mondial, după 40 de ani. Ambele sunt considerate favorite la câștigarea marelui trofeu, iar din acest motiv confruntarea este așteptată de întreaga planetă.

Cele două naționale de top, conduse de Gareth Southate, respectiv Didier Deschamps, au obținut calificarea în sferturi fără mari emoții. Franța a învins Polonia, scor 3-1, după o partidă de vis reușită de Kylian Mbappe. De cealaltă parte, Anglia a eliminat în optimi Senegalul, scor 3-0.

Anglia este neînvinsă până acum la Cupa Mondială din Qatar. Trupa lui Southgate a obținut două victorii și o remiză în grupa B, din care au mai făcut parte SUA, Iran și Țara Galilor.

La fel ca și Anglia, și Franța și-a câștigat grupa de la Campionatul Mondial. Formația lui Didier Deschamps a învins Australia și Danemarca, apoi a pierdut în ultima rundă, cu Tunisia.

Anglia și Franța s-au întâlnit de 31 de ori de-a lungul timpului. Anglia s-a impus în 17 meciuri directe, în timp ce Franța a adunat 9 victorii, iar alte 5 partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două selecționate s-au mai duelat de două ori la Campionatul Mondial, la edițiile din 1966 și 1982.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și