Închide meniul

CM 2022 | Reacţia lui Harry Kane, după Anglia – SUA 0-0: „Nu am făcut un meci bun, dar e bine că nu am luat gol”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 23:22

Reclamă
CM 2022 | Reacţia lui Harry Kane, după Anglia – SUA 0-0: „Nu am făcut un meci bun, dar e bine că nu am luat gol

Reacţia lui Harry Kane, după Anglia - SUA 0-0

Profimedia

Reacţia lui Harry Kane, după Anglia – SUA 0-0. Căpitanul Angliei admite că naţionala lui Gareth Southgate nu a făcut un joc bun, dar a scos în evidenţă faptul că nu a luat gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Kane îi asigură pe fanii naţionalei „Albionului” că nu ar trebui să îşi facă griji în ceea ce priveşte calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Anglia se află pe primul loc, în grupă, însă poate pierde calificarea dacă va fi învinsă partida cu Ţara Galilor.

Reacţia lui Harry Kane, după Anglia – SUA 0-0

Nu a fost cel mai bun meci al nostru. E bine că nu am primit gol şi stăm bine în grupă. Este un contrast care ne-a ajutat şi pe noi între primul meci şi acesta. Am avut destule oportunităţi, dar nu am marcat. Ştiam că ne vor face viaţa grea. Sunt o echipă bună şi îi respectăm. Ştim că putem să jucăm bine şi e bine că avem o poziţie bună în grupă. Niciun meci nu este uşor la o Cupă Mondială. Am întâlnit o echipă bine organizată. E bine că nu am primit gol şi avem şanse în continuare„, a spus Harry Kane după Anglia – SUA 0-0.

Anglia – SUA 0-0! O nouă surpriză la Campionatul Mondial din Qatar

Anglia – SUA 0-0! Partida din etapa a doua a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, a fost în format live text, pe AS.ro. Britanicii au ratat şansa de a se califica în optimile turneului final, după o partidă modestă. Anglia va disputa un meci „de foc” în ultima etapă a grupelor. Naţionala lui Gareth Southgate se va duela cu Ţara Galilor, pentru un bilet în optimi.

Cele două formaţii şi-au împărţit punctele după un joc modest, cu puţine faze de poartă, în care cele jucătorii nu şi-au asumat riscuri prea mari.

Reclamă
Reclamă 4

Americanii, care veneau după 1-1 cu Ţara Galilor, au fost mai buni timp de o oră de joc şi au avut mai multe faze de poartă, mai ales în prima repriză. După 6-2 cu Iranul, selecţionata ”Three Lions” era mare favorită şi a avut prima ocazie a partidei, însă şutul lui Kane (10) a fost blocat de Zimmerman.

Americanii au creat pericol prin Wright (10), însă acesta a trimis cu capul pe lângă poartă, McKennie a reluat peste ţintă la centrarea lui Weah (26), iar şutul lui Musah, deviat de Rice, a fost prins de Pickford (29).

Cea mai mare ocazie a echipei antrenate de Gregg Berhalter a fost semnată de Pulisic (33), atacantul echipei Chelsea ţintind bara din lateral stânga.

Reclamă

Până la pauză, americanii au mai creat faze de poartă prin Dest (41), al cărui şut a fost deviat în corner de Maguire, iar Pulisic a trimis pe lângă poartă cu capul (43). Saka a reluat greşit (45) la centrarea lui Shaw, iar prima repriză s-a încheiat cu o ocazie mare a lui Mount, care a tras bine de la 16 metri, după o minge aşezată de Sterling (45+1), Turner a salvat golul.

Repriza secundă a fost mult mai săracă în faze de poartă, americanii având doar un şut mult peste poartă al lui McKennie (49), în timp ce reprezentativa Albionului s-a remarcat printr-un şut slab al lui Rashford (87), fără emoţii pentru Turner, încheind cu o ratare mare – o lovitură de cap a lui Kane (90+3), pe lângă poartă din 7-8 metri.

Echipele calificate în optimi din Grupa B se vor decide pe 29 noiembrie, când vor avea loc ultimele partide: Ţara Galilor – Anglia (Ahmad Bin Ali Stadium – Ar-Rayyan, 21:00) şi Iran – SUA (Al Thumama Stadium – Doha, 21:00).

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și