Închide meniul

CM 2022 Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 8:54

Reclamă
CM 2022 Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

CM 2022 Reacția lui Hugo LLoris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia - Franța 1-2

Hugo Lloris și jucătorii Franței sărbătoresc penalty-ul ratat de Harry Kane / Profimedia Images

CM 2022 Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2 nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a devenit recordmanul de selecţii în naţionala Franţei, cu 143 de meciuri, acesta a spus că este foarte fericit pentru calificarea naţionalei Franţei în semifinalele Cupei Mondiale, dar trist pentru coechipierul său de la Tottenham, Harry Kane, care a ratat un penalty.

CM 2022 Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

„Sunt foarte fericit, a fost o seară specială, mai ales în faţa Angliei, unde joc de 10 ani…Cel mai bun mod de a sărbători era să câştigăm. Dar nu vă ascund că sunt şi trist, pentru că un coechipier, un om pe care îl respect enorm şi-a asumat responsabilitatea într-un moment dificil, dar a ratat. ESte unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a spus Lloris.

Anglia, eliminată de la CM 2022

Echipa naţională de fotbal a Franţei a învins sâmbătă Anglia, scor 2-1, în sferturile Cupei Mondiale şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Harry Kane a ratat un penalti pentru englezi.

Franţa a deschis scorul în minutul 17, când Griezmann i-a pus mingea lui Tchouameni şi acesta a înscris. Englezii au egalat în minutul 54, la un penalti dat de arbitrul brazilian Sampaio pentru un fault al lui Tchouameni la Saka. Kane a transformat înscriind al 53-lea său gol pentru naţionala Albionului.

Reclamă

Anglia a avut o bară, prin Maguire, în minutul 70, dar cei care au înscris au fost francezii. Pickford a scos mai întâi cu un reflex senzaţional şutul lui Giroud, iar din cornerul care a urmat acelaşi Giroud a înscris şi el golul său cu numărul 53 pentru naţionala Franţei.

Anglia a avut şansa egalării la un fault în careu făcut de Theo Hernandez asupra lui Mount, abia intrat. Arbitrul a consultat VAR şi a acordat penalty, ratat însă de Kane, care a tras peste poartă.

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și