Închide meniul

CM 2022 | Reacția presei din Brazilia după eliminarea dramatică de la Cupa Mondială! „Visul este amânat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 20:10

CM 2022 | Reacția presei din Brazilia după eliminarea dramatică de la Cupa Mondială! „Visul este amânat!

Presa din Brazilia, reacție după eliminara dramatică de la Cupa Mondială

Jucătorii Braziliei, după eliminarea de la CM 2022 / Profimedia

Presa din Brazilia a oferit prima reacție după eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar 2022 în fața Croației, la loviturie de departajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia, marea favorită de la CM 2022, a fost scoasă din competiție de Croația, care s-a impus dramatic la penalty-uri. Brazilienii conduceau cu 1-0 în minutul 117, dar vicecampioana mondială din 2018 a revenit uluitor!

CM 2022 | Presa din Brazilia, reacție după eliminarea dramatică de la Cupa Mondială

„Brazilia pierde la penalty-uri în fața Croației și este eliminată!”, au scris jurnaliștii de la Folha de S. Paulo.

„Visul celui de-al șaselea trofeu se amână pentru 2026! Brazilia pierde dramatic în fața Croației, la penalty-uri!„, notează O Globo.

„Echipa braziliană pierde în fața Croației la penalty-uri și este eliminată de la Cupa Mondială”, au notat cei de la Correiro Braziliense.

Reclamă

Iată ce au scris și marile publicații din Europa după înfrângerea Braziliei.

„Croația a pus capăt dansului!”, au scris jurnaliștii spanioli de la AS.

„Brazilia plânge și Cupa Mondială explodează! Marea favorită pleacă acasă!”, au notat cei de la MARCA.

Reclamă 4 / 0/3

„Visul Braziliei s-a frânt!”, a scris și francezii de la L’Equipe.

Brazilia, învinsă la penalty-uri

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Pentru brazilieni au transformat Casemiro şi Pedro.

Croația, al doilea mondial consecutiv cu calificare în semifinale

Croația a ajuns până în finală la ediția din 2018, când au cedat în ultimul act în fața Franței, 2-4. Atunci, în semifinale, croații au învins-o pe Anglia, după prelungiri.

Reclamă

CROAŢIA: Livakovic – Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa (Budimir 110) – Brozovic (Orsic 114) – Kovacic (Majer 106), Modric – Pasalic (Vlasic 72), Kramaric (Petkovic 72), Perisic. SELECŢIONER: Zlatko Dalić

BRAZILIA: Alisson – Militao (Alex Sandro 106), Marquinhos, Thiago Silva, Danilo – Casemiro – Lucas Paqueta (Fred 106), Neymar – Raphinha (Antony 56), Richarlison (Pedro 84), Vinicius Junior (Rodrygo 64). SELECŢIONER: Tite

Cartonaşe galbene: Brozovic 31, Petkovic 117 / Danilo 25, Casemiro 68, Marquinhos 77

Arbitru: Michael Oliver – Stuart Burt, Gary Beswick (toţi din Anglia) – Mustapha Ghorbal (Algeria)

În semifinale, Croaţia va evolua în compania învingătoarei din meciul dintre Ţările de Jos şi Argentina.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și