Închide meniul

CM 2022 | Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia! Execuţie de pe altă planetă, din foarfecă, reuşită de brazilian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 22:51

Reclamă
CM 2022 | Richarlison a reuşit o „nebunie de gol în Brazilia – Serbia! Execuţie de pe altă planetă, din foarfecă, reuşită de brazilian

Richarlison a reuşit un gol fabulos cu Serbia

Profimedia

Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia. Acesta a marcat din foarfecă după ce a primit o pasă cu exteriorul, de la Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Richarlison a fost omul meciului a partidei cu Serbia. Starul lui Tottenham a reuşit o dublă de senzaţie.

Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia

Richarlison a deschis scorul cu Serbia, după ce a profitat de o respingere în faţă a portarului sârb. Momentul de magie pură a venit însă în minutul 73. Vinicius i-a paat cu exteriorul în interiorul careului, acesta a preluat şi a trimis spre poartă din foarfecă.

Video AICI cu golul lui Richarlison.

Pentru starul brazilian de la Tottenham a fost golul cu numărul 19 pentru naţionala sa, în toate competiţiile, de la debutul său din 2018.

Reclamă

Richarlison a semnat cu Tottenham vara trecută

Richarlison s-a transferat de la Everton la Tottenham. Brazilianul e al patrulea cel mai scump transfer făcut în această vară. 60 de milioane de lire sterline a costat-o pe Tottenham transferul lui Richarlison, conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano.

Richarlison a reușit 11 goluri și 5 pase decisive în sezonul trecut pentru Everton. Brazilianul juca pe Goodison Park din 2018, când a venit de la Watford pentru 40 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilia a făcut show total cu Serbia

Selecţionata Braziliei a învins echipa Serbiei cu scorul de 2-0 (0-0), joi seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, în primul său meci din Grupa G a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

După o primă repriză mai slabă, Selecao a făcut spectacol în partea secundă, câştigând prin dubla lui Richarlison (62, 73). Cvintupla campioană mondială (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), marea favorită la câştigarea trofeului, a încheiat meciul cu un raport de 24-4 şuturi la poartă şi 10-0 la şuturi pe poartă, având şi două bare (nu se contabilizează ca şut pe poartă).

Brazilia a controlat jocul încă din startul partidei, însă Serbia s-a apărat exact, masiva echipă pregătită de Dragan Stojkovic rezistând cu brio atacurilor adverse.

A fost nevoie de un corner executat cu efect de Neymar (13) pentru a consemna prima ocazie, însă bravul portar Vanja Milinkovic-Savic a fost atent şi a respins. Casemiro a apoi tras de la 25 metri (21), dar Vanja Milinkovic-Savic a reţinut. Fratele mai celebrului Sergej l-a blocat salvator pe Vinicius (27) şi a reţinut şi şutul slab al lui Raphinha (35). Vinicius a fost periculos şi în min. 41, când a fost blocat in extremis de Milenkovic, după o eroare a fundaşului sârb.

Echipa auriverde a fost aproape de deschiderea scorului în primul minut al reprizei secunde (46), după o gafă a lui Pavlovic, dar Raphinha a tras în Vanja Milinkovic-Savic.

Ocaziile la poarta Serbiei au fost din ce în ce mai mare, pregătind parcă deschiderea scorului. Neymar a reluat de la 11 metri pe lângă poartă la centrarea lui Vinicius (55), după care Alex Sandro (60) a şutat de la 30 metri în bară. În min. 62, Richarlison a reluat mingea în plasă, după ce Vanja Milinkovic-Savic a respins şutul lui Vinicius.

Serbia a încercat să dea o replică rapidă şi a avut o semiocazie când Sergej Milinkovic-Savic (70) a trimis cu capul, dar Marquinhos a respins din faţa porţii.

Reclamă

Cel mai spectaculos gol de până acum al Cupei Mondiale din Qatar a fost marcat în min. 73, când Vinicius a pasat în centrul careului, iar Richarlison a preluat şi a înscris din foarfecă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și