Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Selecționerul Arabiei Saudite, discurs incredibil la pauza meciului-șoc cu Argentina! Herve Renard s-a dezlănțuit în vestiar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 noiembrie 2022, 11:20 / Actualizat: 24 noiembrie 2022, 12:54

CM 2022 | Selecționerul Arabiei Saudite, discurs incredibil la pauza meciului-șoc cu Argentina! Herve Renard s-a dezlănțuit în vestiar

Arabia Saudită a produs marea surpriză și a învins Argentina, la Cupa Mondială

Arabia Saudită a produs marea surpriză și a învins Argentina, la Cupa Mondială / Twitter

Selecționerul Arabiei Saudite, Herve Renard, a avut un discurs incredibil la pauza meciului-șoc cu Argentina. Arabii au învins în mod uluitor naționala lui Lionel Messi, scor 2-1, după ce au fost conduși cu 1-0, la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renard s-a dezlănțuit în vestiar, la pauza partidei care a intrat în istoria Campionatului Mondial.

CM 2022 | Selecționerul Arabiei Saudite a ținut un discurs incredibil la pauza meciului-șoc cu Argentina

Tehnicianul francez și-a motivat jucătorii cu un discurs fabulos, după prima repriză. Herve Renard a ridicat treptat tonul, până când a început să urle în fața elevilor săi.

În tot acest timp, translatorul ținea pasul cu el și țipa la fel de tare, traducând din engleză în arabă.

„În primul rând, am primit gol foarte repede. E vina noastră. Apoi am presat, am presat, am presat. Ne-am creat câteva ocazii, dar nu au fost de ajuns. Nu am avut destul de multă intensitate! Trebuie să presați mai mult! Mai mult! Fiți calmi și jucați în continuare! Mai avem 45 de minute, așa că rămâneți calmi și încrezători. Haideți!”, a „tunat” Herve Renard, în vestiarul Arabiei Saudite.

Reclamă

Discursul lui Herve Renard a funcționat din plin. Arabia Saudită a întors scorul în mod miraculos, prin golurile marcate de Saleh Al Shehri și Salem Al Dawsari, în minutele 48, respectiv 53.

Arabia Saudită este lider în grupa C, după prima rundă. Polonia și Mexic, cu câte un punct, completează podiumul, în timp ce Argentina este codașa grupei, fără punct acumulat.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită de Arabia Saudită, la Cupa Mondială din Qatar

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la CM 2022 de Arabia Saudită. „Starul Pumelor” a recunoscut că aceasta este cea mai mare lovitură de când este internaţional argentinian.

„În doar cinci minute în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Am văzut că a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Messi, citat de marca.com.

Argentina a suferit una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Lionel Messi a intrat în istorie, după golul marcat în minutul 10, dar calvarul Pumelor a venit după pauză. Al Shehri şi Al Dawsari au marcat în numai cinci minute şi au stabilit scorul final, unul care va rămâne în istoria fotbalului.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Reclamă

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Irlanda – Italia 1-0 (1994), SUA – Anglia 1-0 (1950), Elveţia – Spania 1-0 (2010), Bulgaria – Germania 2-1 (1994), Coreea de Sud – Italia 2-1 (2002) sau Irlanda de Nord – Spania 1-0 (1982) sunt considerate alte şocuri de la campionatele mondiale.

Recomandări
  • Selecționerul Arabiei Saudite, discurs incredibil la pauza meciului-șoc cu Argentina
  • Herve Renard s-a dezlănțuit în vestiar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și