Închide meniul

CM 2022 | Senegal – Olanda 0-2. Naționala lui Louis van Gaal, debut perfect la Campionatul Mondial!

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2022, 19:48

CM 2022 | Senegal – Olanda 0-2. Naționala lui Louis van Gaal, debut perfect la Campionatul Mondial!

Cody Gakpo a marcat golul victoriei pentru Olanda, în meciul cu Senegal

Cody Gakpo a marcat golul victoriei pentru Olanda, în meciul cu Senegal / Profimedia

  • Senegal – Olanda 0-2
  • Naționala lui Louis van Gaal, debut perfect la Mondial

Senegal – Olanda 0-2. Naționala lui Louis van Gaal a avut parte de un debut perfect la Campionatul Mondial din Qatar! Cody Gakpo a fost eroul olandezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul a fost înscris de Cody Gakpo, în minutul 84.

Senegal – Olanda 0-2

Final de meci! Olanda s-a impus cu 2-0.

Reclamă

Min 90+2: GOOOL Olanda! Klassen a înscris pentru 2-0.

Min. 84: GOOOLLL! Cody Gakpo a marcat după o centrare perfectă a lui Frenkie de Jong!

Reclamă

Min. 53: Virgil van Dijk a avut o şansă uriaşă de a marca. Şi-a dominat adversarul şi a trimis o lovitură de cap care a trecut puţin peste transversală!

Min. 40: Ocazie pentru Senegal. Berghuis a şutat din marginea careului. Mendy era bătut, dar mingea a trecut puţin peste transversală.

Min. 1: A început al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial!

Reclamă 4 / 0/3

SENEGAL (4-1-2-3): Mendy – Sabaly, Koulibaly, Cisse, Diallo – Gueye – Mendy, Kouyate – Diatta, Dia, Sarr
Selecționer: Aliou Cisse

OLANDA (5-3-2): Noppert – Dumfries, de Ligt, van Dijk, Ake, Blind – Berghuis, Gakpo, de Jong – Janssen, Bergwijn
Selecționer: Louis van Gaal

Știrea inițială

Reprezentativa Senegalului nu se poate baza chiar pe starul Sadio Mane. Atacantul lui Bayern, autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive în Bundesliga după transferul de la Liverpool, a fost operat. Jucătorul care a fost inclus iniţial în lot le-a transmis un mesaj de luptă conaţionalilor săi.

Mulţi dintre voi mi-aţi trimis mesaje de susţinere după ce m-am accidentat. Mulțumesc Domnului că operația pe care am suferit-o a decurs bine. Ţara noastră dragă va juca la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Sunt sigur că ‘Leii’ vor trata meciul ca pe o adevărată finală și că senegalezii vor încuraja echipa noastră curajoasă din fața televizorului.

Sunt convins că coechipierii noştri vor lupta ca un singur om pentru a onora steagul nostru. Trăiască Senegalul„, a transmis Sadio Mane pe contul său de Facebook.

Şi olandezii au o problemă importantă de lot. Memphis Depay este indisponibil pentru meciul împotriva reprezentativei Senegalului.

Reclamă

Ne va fi greu, pentru că Memphis nu va putea juca. Am discutat Memphis pe durata accidentării lui și am pus mai multe persoane să se intereseze de starea lui, astfel încât să poată verifica cu exactitate procesul lui. A făcut mai multe teste la Amsterdam”, a spus selecţionerul Louis van Gaal.

Naţionala Olandei nu a obţinut calificarea la ultima ediţie de Campionat Mondial, dar a obţinut performanţe importante în 2010 şi 2014. A jucat finala în urmă cu 12 ani, iar în 2014 s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului.

Ce nu s-a văzut la TV, în Qatar – Ecuador

Un scandal a izbucnit în tribunele stadionului Al Bayt, la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Un fan ecuadorian i-a provocat pe suporterii Qatarului, iar imaginile au adunat peste 12 milioane de vizualizări în mediul online, în mai puțin de 3 ore.

Ecuador a câștigat meciul de debut de la Cupa Mondială din Qatar, contra țării gazdă, grație dublei lui Enner Valencia.

Spiritele s-au încins teribil în tribune, iar videoclipul a făcut furori pe rețelele sociale. La un moment dat, un suporter al Ecuadorului s-a ridicat în picioare, în tribună, și a început să râdă pe seama fanilor din Qatar.

Bani, bani!”, a început să strige sud-americanul, gesticulând către spectatorii arabi din jurul său.

Unii dintre fanii din Qatar s-a enervat și l-a confruntat.

Taci din gură și așază-te!”, a strigat unul dintre șeicii din tribune, iar sud-americanul s-a conformat. Acesta s-a pus la loc pe scaun și i-a îndemnat pe rivalii săi să se liniștească.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Ronaldo, în Al Ittihad - Al Nassr
Fotbal extern • 26 dec., 23:25
Cristiano Ronaldo, o nouă bornă uriaşă! A devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în 2023, chiar în faţa lui Benzema
Sadio Mane a cumpărat un club din Franța
Fotbal extern • 28 oct., 16:41
Sadio Mane a cumpărat un club din Franța! Anunțul atacantului de la Al-Nassr: „Totul s-a finalizat”
Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane fac spectacol la Al-Nassr
Fotbal extern • 30 aug., 9:18
Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane fac spectacol la Al-Nassr! Starul lusitan a reuşit o „dublă” şi un assist
Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr
Fotbal extern • 25 aug., 23:09
Cristiano Ronaldo, hat-trick de vis pentru Al-Nassr! Starul lusitan a pasat superb şi la golul lui Sadio Mane
Cristiano Ronaldo, debut cu stângul în noul sezon din Arabia Saudită
Fotbal extern • 18 aug., 23:30
Cristiano Ronaldo, debut cu stângul în noul sezon din Arabia Saudită! Al-Nassr a pierdut al doilea meci