Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Ce nu s-a văzut la TV, în Qatar – Ecuador! Un fan sud-american, în scandal cu șeicii: „Bani, bani!”/”Taci din gură!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 21:50

CM 2022 | Ce nu s-a văzut la TV, în Qatar – Ecuador! Un fan sud-american, în scandal cu șeicii: „Bani, bani!/Taci din gură!

Scandal în tribune, la meciul de deschidere Qatar - Ecuador 0-2, de la CM

Scandal în tribune, la meciul de deschidere Qatar - Ecuador 0-2, de la CM / Twitter

Ce nu s-a văzut la TV, în meciul Qatar – Ecuador, scor 0-2. Un scandal a izbucnit în tribunele stadionului Al Bayt, la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Un fan ecuadorian i-a provocat pe suporterii Qatarului, iar imaginile au adunat peste 12 milioane de vizualizări în mediul online, în mai puțin de 3 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ecuador a câștigat meciul de debut de la Cupa Mondială din Qatar, contra țării gazdă, grație dublei lui Enner Valencia.

CM 2022 | Ce nu s-a văzut la TV, în meciul de deschidere Qatar – Ecuador 0-2!

Spiritele s-au încins teribil în tribune, iar videoclipul a făcut furori pe rețelele sociale. La un moment dat, un suporter al Ecuadorului s-a ridicat în picioare, în tribună, și a început să râdă pe seama fanilor din Qatar.

„Bani, bani!”, a început să strige sud-americanul, gesticulând către spectatorii arabi din jurul său.

Unii dintre fanii din Qatar s-a enervat și l-a confruntat.

Reclamă

„Taci din gură și așază-te!”, a strigat unul dintre șeicii din tribune, iar sud-americanul s-a conformat. Acesta s-a pus la loc pe scaun și i-a îndemnat pe rivalii săi să se liniștească.

Protest inedit la pauza meciului Qatar – Ecuador 0-2! Ce au făcut sud-americanii

A avut loc un protest inedit la pauza meciului Qatar – Ecuador 0-2! Fanii sud-americani au creat o atmosferă superbă la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial, pe care l-au câștigat în fața gazdelor cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Ecuador a câștigat fără emoții partida cu Qatar. Enner Valencia a marcat de două ori în minutele 16, respectiv 31.

Mii de fani ecuadorieni au fost prezenți pe stadionul Al Bayt pentru a-și susține naționala în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar.

Suporterii sud-americani au făcut show în tribune în timpul meciului, precum și la pauză. La finalul primei reprize, sud-americanii au scandat „Vrem bere, vrem bere!”, în semn de protest față de decizia autorităților din Qatar.

Oficialii arabi au interzis consumul de alcool pe stadioanele care găzduiesc Campionatul Mondial din această iarnă.

Imaginile cu fanii din Ecuador s-au viralizat imediat în mediul online. Videoclipul postat de jurnalistul Javier Lanza a adunat 1,3 milioane de vizualizări în mai puțin de două ore.

CM 2022 | Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială

Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială, dintre Qatar și Ecuador. Atacantul de 33 de ani, de la Fenerbahce, s-a dezlănțuit în debutul partidei de pe stadionul Al Bayt.

Reclamă

Ecuador a început tare meciul din Qatar, în prim-plan cu Enner Valencia.

Atacantul sud-american a reușit să înscrie încă din minutul 3, cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziție de offside.

VEZI AICI VIDEO

Enner Valencia și-a luat revanșa în minutul 16. Vârful ecuadorian a fost faultat în careu de portarul Qatarului, Al Sheeb, iar arbitrul central Daniele Orsato a dictat penalty. Valencia și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu un șut plasat, în stânga portarului.

VEZI AICI VIDEO

Același Enner Valencia a înscris în minutul 31, cu o lovitură de cap. Angelo Preciado a centrat excelent, iar Valencia a reluat imparabil, din săritură.

VEZI AICI VIDEO

Atacantul ecuadorian a ajuns la 37 de goluri pentru naționala sa, în 75 de apariții.

Recomandări
  • Ce nu s-a văzut la TV, în Qatar – Ecuador
  • Un fan sud-american, în scandal cu șeicii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și