Închide meniul
Foto

CM 2022 | Sora lui Neymar, mesaj emoționant pentru starul brazilian: „Mi-aș dori să te țin în poală! Ești uriaș, iubirea mea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 10:00

CM 2022 | Sora lui Neymar, mesaj emoționant pentru starul brazilian: „Mi-aș dori să te țin în poală! Ești uriaș, iubirea mea!”

Neymar este complet debusolat după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială

Neymar este complet debusolat după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială / Colaj Instagram, Profimedia

Sora lui Neymar a postat un mesaj emoționant pentru starul brazilian, după ce Selecao a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Rafaella, superba blondină de 31 de ani, l-a încurajat pe atacantul sud-american care s-a arătat extrem de afectat după înfrângerea din sferturile Mondialului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raffaela este alături de Neymar, care trece prin momente grele după eliminarea-șoc din Qatar.

CM 2022 | Sora lui Neymar, mesaj emoționant pentru starul brazilian

Raffaela a fost prezentă la meciurile Braziliei din Qatar pentru a-l susține pe Neymar.

Sora starului brazilian (VEZI GALERIA FOTO) a postat un mesaj special pe rețelele sociale, în care și-a exprimat dragostea uriașă pentru fratele său.

„Mi-aş dori să te țin în poală și să pot face ca toată durerea ta să dispară, la fel cum ai făcut-o tu cu mine. Mi-aș dori să pot elimina toate obstacolele din calea ta, dar știu că atunci nu ar fi distractiv și nu ai putea deveni cine trebuie să devii.

Reclamă

Mi-aș dori să pot spune în fiecare dimineață că te iubesc la infinit… Să știi că nu a trecut nicio zi de când ne-am cunoscut, de când am devenit sora ta, în care să nu mă gândesc la tine.

Eşti sensibil şi dulce. Nu uita niciodată asta. Dacă uiți, o să îți reamintesc. Aș putea trăi în ochii tăi, doar să te văd zâmbind mai aproape, și râzând împreună cu tine, într-un râs unic care ne-ar face să pierdem noțiunea timpului.

Hei … habar nu ai cât de mândră sunt de tine, realizările tale, înfrângerile, TOTUL! Ești uriaș, iubirea mea. Nu uita niciodată asta, pentru tine voi fi aici pentru totdeauna.

Reclamă 4 / 0/3

Sărut din inimă de la surioara ta care te iubește atât de mult! Să mergem mai departe? MEREU ÎMPREUNĂ!”, a scris Rafaella, pe contul de Instagram.

Neymar, la pământ după eliminarea Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar

Neymar a oferit prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 30 de ani a plâns în hohote pe teren, după ce Selecao a fost învinsă dramatic de Croația, la loviturile de departajare, scor 1-1 (2-4 d.l.d.), în sferturile de finală.

Neymar a fost întrebat de jurnaliști dacă se gândește să se retragă de la naționala Braziliei, după șocul din această seară.

Starul Selecao a declarat că este confuz după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială, iar din acest motiv nu poate anunța o decizie finală „la cald”.

„Sincer, nu știu (n.r. – dacă e ultima sa Cupă Mondială). E rău să vorbesc acum, capul meu ‘arde'”, a spus Neymar, potrivit TNT Sports BR.

Reclamă

Ulterior, atacantul lui PSG revenit cu mai multe explicații după eliminarea Braziliei:

Înfrângerea încă mă doare foarte tare, eram foarte aproape, foarte aproape. Din nefericire sau din fericire, nu am învățat încă să pierd. Înfrângerile mă fac mai puternic, dar mă rănesc prea tare și nu m-am obișnuit încă.

Trebuie să mergem mai departe. Viața ne face să mergem înainte, chiar dacă doare, iar rănile au nevoie de timp pentru a se vindeca. Vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor brazilieni pentru susținere și dragoste.

Să auzim din partea voastră că am luptat și am dat totul până în ultimul moment ne face să ne simțim mai bine. Mulțumim Qatar pentru tot. Cupa a fost frumoasă și ar fi fost frumos să meargă în Brazilia.

Acum este momentul să luăm o pauză, să ne bucurăm de timpul petrecut cu familiile și cu prietenii noștri, să ne reîncărcăm cu energie. Să trăim cu această înfrângere va fi foarte dificil”, a spus Neymar, potrivit Globo.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și