Închide meniul

CM 2022 | Neymar, prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei: „E ultima ta Cupă Mondială?”. Anunțul starului Selecao

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 22:45

CM 2022 | Neymar, prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei: „E ultima ta Cupă Mondială?. Anunțul starului Selecao

Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile Campionatului Mondial

Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile Campionatului Mondial / Profimedia

Neymar a oferit prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 30 de ani a plâns în hohote pe teren, după ce Selecao a fost învinsă dramatic de Croația, la loviturile de departajare, scor 1-1 (2-4 d.l.d.), în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a fost întrebat de jurnaliști dacă se gândește să se retragă de la naționala Braziliei, după șocul din această seară.

CM 2022 | Neymar, prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei: „E ultima ta Cupă Mondială?”

Starul Selecao a declarat că este confuz după eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială, iar din acest motiv nu poate anunța o decizie finală „la cald”.

„Sincer, nu știu (n.r. – dacă e ultima sa Cupă Mondială). E rău să vorbesc acum, capul meu ‘arde'”, a spus Neymar, potrivit TNT Sports BR.

Reclamă

Neymar a izbucnit în lacrimi pe teren, după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială!

Neymar nu și-a putut stăpâni emoțiile după eliminarea-șoc a Braziliei și a izbucnit în lacrimi, chiar pe teren.

Starul de 30 de ani a fost consolat de Dani Alves, în timp ce lacrimile îi curgeau necontenit pe obraji.

Reclamă 4 / 0/3

Și coechipierii lui Neymar au fost extrem de afectați de eliminarea de la Cupa Mondială și s-au aruncat la pământ, cu privirile în gol.

Este a 4-a oară în ultimele 5 ediții când Brazilia este eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Mihai Stoica a râs de Neymar: „N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri”

Mihai Stoica râde de Neymar, după ce Brazilia a fost eliminată de Croația în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, scor 1-1 (2-4 d.l.d.). Managerul general de la FCSB a făcut spectacol pe Facebook, după șocul de la turneul din Qatar.

MM l-a luat în colimator pe Neymar. Atacantul brazilian n-a apucat să execute la loviturile de departajare.

Neymar a fost desemnat să bată în a 5-a serie, dar Croația s-a impus după primele 4 penalty-uri.

Mihai Stoica a avut un discurs acid la adresa starului lui PSG, care a marcat primul gol al meciului cu Croația, în minutul 105+1.

Reclamă

Oficialul FCSB-ului a râs de faptul că Neymar n-a apucat să execute lovitura de la „loteria penalty-urilor”.

„N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri. Se pusese ultimul el, șugubăț mic. Nu e problemă, bate cu Chateauroux. Dacă-l lasă Mbappé”, a scris Mihai Stoica, pe contul de Facebook.

Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei

Căpitanul Braziliei, Thiago Silva, și-a anunțat retragerea de la echipa națională după eliminarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022, în fața Croației.

Thiago Silva încă visează să câștige un Campionat Mondial, însă din altă postură. Ca jucător, a anunțat că și-a încheiat aventura la națională.

„Din păcate, ca jucător, nu voi putea ridica această cupă. Cine știe, poate mai târziu, într-un alt rol.

În fotbal, depinzi de ce face cealaltă echipă şi ne-am confruntat cu o echipă de mare calitate. Poate am fi putut juca mai bine uneori, dar nu suntem obişnuiţi să suferim astfel de contraatacuri bine organizate.

Este cu adevărat trist, dar asta este. Trebuie să mergem înainte. Sunt mândru de ceea ce a făcut toată lumea, dar asta e fotbalul. E greu să găseşti cuvinte şi să te consolezi. Am experimentat deja dezamăgiri în viaţa mea, când eşuezi pentru un obiectiv atât de important, mă doare foarte mult”, a spus Thiago Silva, citat de TNT Sports Br.

Thiago Silva a adunat 112 apariții pentru naționala Braziliei, marcând șapte goluri. A jucat la patru Cupe Mondiale, în 2010, 2014, 2018 și 2022. În plus, a câștigat o Copa America și o Cupă a Confederațiilor.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și