Închide meniul

CM 2022 | Sosia lui Neymar a făcut spectacol la Brazilia – Elveția! Fanii s-au înghesuit la selfie-uri. Imagini fabuloase

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 20:03

CM 2022 | Sosia lui Neymar a făcut spectacol la Brazilia – Elveția! Fanii s-au înghesuit la selfie-uri. Imagini fabuloase

Sosia lui Neymar a făcut spectacol la Brazilia - Elveția

Sosia lui Neymar, la meciul Brazilia - Elveția, de la Cupa Mondială din Qatar 2022 / Twitter

Sosia lui Neymar a indus în eroare pe toată lumea la meciul Brazilia – Elveția, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Fanii Selecao s-au înghesuit să facă o poză cu bărbatul care seamănă izbitor cu starul brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, accidentat în primul meci din Qatar, nu a făcut parte din lotul Braziliei pentru duelul cu Elveția. Fotbalistul lui PSG nici măcar nu s-a aflat în tribunele stadionului 974. A urmărit partida la TV, după cum a arătat într-o poveste pe Instagram.

Instagram Neymar

CM 2022 | Sosia lui Neymar a făcut spectacol la Brazilia – Elveția

La meci a fost însă sosia starului Braziliei. Fanii s-au înghesuit la selfie-uri, crezând că l-au întâlnit pe Neymar. Bărbatul a imitat perfect look-ul acestuia, având inclusiv tatuajele specifice.

Reclamă

Tite, ultimele detalii despre starea lui Neymar

Selecționerul Braziliei, Tite, a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia. Acesta speră să îi aibă pe starul lui PSG după partida cu Elveția.

Tite şi-a recunoscut „eroarea” că nu şi-a schimbat la timp jucătorul, dar şi-a exprimat optimismul, aşa cum făcuse după meciul cu Serbia. „Cred că Ney şi Danilo se vor întoarce, asta este părerea mea. La urma urmei, nu sunt medic.

Reclamă 4 / 0/3

Dar rapoartele medicale îmi dau speranţă pentru ambii jucători. Am crezut că accidentarea lui Danilo a fost mai puţin gravă, dar s-a schimbat. (…) Tot ce pot face este să-mi înlocuiesc jucătorii, să-i trimit la medic şi să-i duc la antrenament după aceea”, a spus antrenorul brazilian.

Neymar a suferit o entorsă în meciul de joi, împotriva Serbiei, iar examenele medicale au arătat că atacantul lui PSG are o problemă la ligamentele gleznei piciorului drept. Alături de Neymar se află şi fundaşul Danilo, care a suferit şi el o entorsă.

Gestul extrem la care a apelat Neymar, pentru a-şi forţa revenirea pe teren

Marquinhos a oferit detalii din culise despre sacrificul pe care Neymar îl face pentru a grăbi procesul de recuperare. Starul de la PSG a ales să nu mai stea alături de coechipierii săi la hotelul în care este cazată naţionala Braziliei, ci să se „mute” în salonul de fizioterapie.

Marquinhos a mai dezvăluit că Neymar este încrezător că va putea reveni pe gazon cât mai repede, şi la acelaşi lucru speră şi colegii săi din naţionala Braziliei.

„Doarme în salonul de fizioterapie, este acolo 24 de ore din 24. Asta arată cât de mult vrea să revină alături de noi.

Nu știm când se va întâmpla, dar sperăm să îl avem cât mai curând, într-o stare bună atât fizic, cât și psihic.

Îl văd foarte încrezător în privința revenirii. Este foarte concentrat pe acest lucru”, a declarat Marquinhos, citat de thehindu.com.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și