Închide meniul
Video

CM 2022 | Tavi Popescu, cu ochii pe Mondialul din Qatar! „Cine vrei să câștige?”. „Perla” FCSB-ului și-a ales favorita: „Știu cu mingea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 noiembrie 2022, 18:52

Tavi Popescu și-a ales favorita de la Cupa Mondială din Qatar

Tavi Popescu și-a ales favorita de la Cupa Mondială din Qatar / Antena Sport

Tavi Popescu este cu ochii pe Mondialul din Qatar. „Perla” FCSB-ului și-a ales favorita la turneul final care se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022. Atacantul de 19 ani a vorbit din nou despre jucătorul său favorit, pe care îl va urmări cu mare interes la Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a dezvăluit că va susține Brazilia la Cupa Mondială din acest an.

CM 2022 | Tavi Popescu este cu ochii pe Mondialul din Qatar!

Puștiul FCSB-ului își dorește să-i vadă pe Neymar și coechipierii săi ridicând trofeul suprem, în Qatar.

Tavi Popescu a explicat, pe scurt, de ce va ține cu sud-americanii la Cupa Mondială. Principalul motiv este prezența lui Neymar, cel pe care jucătorul roș-albaștrilor vrea să-l copieze la stilul de joc.

„(N.r. – Cine vrei să câștige Mondialul?) Brazilia. (N.r. – De ce?) Pentru că joacă Neymar acolo și pentru că au mulți jucători care știu cu mingea”, a spus Tavi Popescu.

Reclamă

În 2021, Tavi Popescu a oferit o reacție savuroasă după un gol superb marcat în poarta lui FC Botoșani.

„A venit de la sine, mă uit, am văzut la Neymar și am încercat și eu același lucru și am tras la poartă”, spunea Tavi Popescu, după victoria FCSB-ului cu FC Botoșani, scor 2-1, din sezonul 2020/2021.

Favorita lui Tavi Popescu, Brazilia, se află în grupa G la Campionatul Mondial din Qatar, alături de Elveția, Serbia și Camerun.

Reclamă 4 / 0/3

Popescu începe să își regăsească forma din sezonul precedent. Tânărul atacant a marcat în ultimele două meciuri disputate de FCSB în Liga 1, cu Rapid, 3-1, și FC U Craiova 1948, 2-0. Tavi Popescu a avut evoluții solide și la naționala U21 a României, în cele două meciuri amicale jucate în această lună.

Tavi a marcat în primul minut al partidei cu FC Argeș, încheiată la egalitate, scor 2-2. Daniel Bîrligea a dublat avantajul „ticolorilor mici” în minutul 36, dar piteștenii au reușit să restabilească egalitatea, prin dubla lui Julio Donisa, din minutele 44 și 52.

Adrian Ilie nu este impresionat de Tavi Popescu!

Adrian Ilie are aşteptări mult mai mari de la Tavi Popescu. Fostul internaţional susţine că mijlocaşul poate avea o evoluţie mult mai bună, faţă de ultimele două etape, în care a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj.

„Cobra” a declarat că „perla” lui Gigi Becali trebuie să-şi asume mai mult responsabilitatea pe parcursul partidelor, şi totodată să nu se ferească de duelurile unu contra unu, mărturisind că „merită tăvălit”.

„Execuţia lui Tavi a fost foarte frumoasă. Are o biomecanică a lovirii mingii, dar trebuie să fie mai constant în joc. A marcat, dar nu a avut atât de multe reuşite ca în meciul cu Rapid. Mai constant. Am impresia că deocamdată joacă la 30% din potenţial. Are calitate, vreau să îl văd că îi ia unu la unu pe adversari.

Să nu greşească multe mingi, să intre mai mult în combinaţie. Să fie mingea mai mult la el. Să îşi asume anumite lucururi, aşa cum anul trecut îşi asuma să tragă de la 25-30 de metri. Acum nu îşi mai asumă. Merita să fie tăvălit.

Dacă ajungi la un nivel de joc şi o faci bine, nu poţi să dai mult înapoi. Ai perioade în care joci mai slab, dar nici chiar aşa. Sunt fluctuaţiile foarte mari. De asta spun că trebuie să fie mai constant. Văd că Pintilii îi dă încredere şi cred că va fi din ce în ce mai bun”, a declarat Adrian Ilie, pentru Fanatik.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și