Închide meniul

CM 2022 | Un fotbalist de la Cupa Mondială a dezvăluit „sechelele” provocate de Kylian Mbappe: „Mi-au luat foc picioarele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 18:06

CM 2022 | Un fotbalist de la Cupa Mondială a dezvăluit „sechelele provocate de Kylian Mbappe: „Mi-au luat foc picioarele!

Kylian Mbappe i-a doborât recordul lui Pele

Kylian Mbappe i-a doborât recordul lui Pele / Profimedia

Matty Cash, fundașul dreapta al naționalei Poloniei, a spus că a simțit că „i-au luat foc picioarele” după ce l-a înfruntat pe Kylian Mbappe, în duelul cu Franța, din optimile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cash a fost desemnat de selecționerul Poloniei să-i facă marcaj lui Kylian Mbappe, dar a starul francez l-a uluit de-a dreptul. Fundașul englez naturalizat de Polonia a simțit pe propria piele viteza fulgerătoare a fotbalistului de la PSG.

CM 2022 | Matty Cash, după ce l-a înfruntat pe Kylian Mbappe: „Mi-au luat foc picioarele!”

Mbappe este incredibil, e poate cel mai dificil adversar pe care l-am avut vreodată. Înainte de meciul cu Franţa, Raheem Sterling mi-a pus cele mai multe probleme, pe vremea când juca la Manchester City. Sterling este rapid, dar Mbappe este electric. Mbappe are cea mai bună viteză. Am stat în pat și m-am uitat la videoclipuri cu el toată ziua. În realitate mi-au luat foc picioarele. Sunt sigur că va fi cel mai bun jucător de la Mondial”, a spus Matty Cash.

Cu 3-1 a câștigat Franța împotriva Poloniei, iar Mbappe a reușit o „dublă” și o pasă de gol. În sferturi, campioana mondială din 2018 va juca cu Anglia, țara în care s-a născut Matty Cash. Fundașul e convins că există un jucător în lotul echipei din Albion care îl poate opri pe Mbappe.

„Kyle Walker este la fel de rapid ca Mbappe. Este cel mai bun fundaş dreapta englez şi este mai experimentat decât mine. Dacă va fi cineva care îl va putea opri pe Mbappe, Walker este acela!”, a mai spus Cash.

Reclamă

Anglia – Franța se va juca sâmbătă, 10 decembrie, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Kylian Mbappe a rupt tăcerea la Campionatul Mondial din Qatar: „Este obsesia mea!”

Atacantul de 23 de ani nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie după meciurile cu Australia şi Danemarca. A fost motivul pentru care FIFA a decis să amendeze atât Federaţia Franceză, cât şi jucătorul. Mbappe a dezvăluit că va plăti din propriul buzunar toate amenzile.

Nu am nimic cu jurnaliştii. Nu am venit să vorbesc pentru că am nevoie să fiu concentrat 100% pe competiţie şi să nu îmi irosesc energia pe alte lucruri„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe este golgheterul la zi al Mondialului găzduit de Qatar. A înscris 5 goluri, cu două mai mult decât principalii săi urmăritori Lionel Messi, Olivier Giroud şi Alvaro Morata.

Această Cupă Mondială este obsesia mea, este competiţia viselor mele. Mi-am construit întregul sezon în jurul acestei competiţii, m-am pregătit la capacitate maximă, atât fizic cât şi psihic, pentru a o câştiga. Este principalul obiectiv pe care mi l-am fixat, chiar dacă încă este departe. Singurul meu obiectiv este să câştig Cupa Mondială, orice altceva este în plan secund„, a mai spus starul Franţei.

Kylian Mbappe, prestație de gală în Franța – Polonia 3-1

Kylian Mbappe a ieșit la rampă prima oară în minutul 44, când i-a pasat decisiv lui Olivier Giroud. „Veteranul” din atacul lui Didider Deschamps a înscris cu un șut din careu și a devenit golgheter-ul all-time al naționalei Franței.

Mbappe s-a dezlănțuit în repriza a doua. În minutul 74, atacantul de la PSG a marcat un gol superb din interiorul careului. Kylian Mbappe a lovit din nou în minutul 90+1, când a reluat spectaculos în vinclu, cu o nouă execuție fantastică de la 16 metri.

A fost golul cu numărul 5 marcat de atacantul francez la Cupa Mondială din Qatar. Per total, Mbappe și-a trecut în cont 9 reușite la Campionatele Mondiale. Francezul i-a doborât recordul lui Pele, devenind cel mai bun marcator sub 24 de ani de la Campionatul Mondial. Legendarul jucător brazilian avea 7 goluri înscrise până la vârsta respectivă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și