Închide meniul

CM 2022 | Un jucător a primit nota 0, la Campionatul Mondial! Situaţie incredibilă, după primele două meciuri din grupe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 9:43

CM 2022 | Un jucător a primit nota 0, la Campionatul Mondial! Situaţie incredibilă, după primele două meciuri din grupe

Un jucător a primit nota 0 la Campionatul Mondial

Camerun - Elveţia/ Profimedia

Un jucător a primit nota 0, după evoluţiile modeste de la Campionatul Mondial! Onana, portarul Camerunului, a fost cel mai slab jucător într-un clasament întocmit de o publicaţie spaniolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, starul care a primit notă maximă după evoluţiile din primele două meciuri de la turneului final din Qatar, a fost Kylian Mbappe. Atacantul Franţei a prestat un joc solid în partidele campioanei mondiale, care şi-a asigurat biletele pentru optimi, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

Un jucător a primit nota 0, după evoluţiile de la Campionatul Mondial

Onana a fost exclus din lotul Camerunului, înaintea partidei cu Serbia, după ce a dat dovadă de un comportament suburban. Publicaţia spaniolă Sport.es l-a notat cu 0, pentru atitudinea sa, fiind de acord cu decizia drastică luată de selecţionerul naţionalei africane.

Totodată, următorul în clasament este un alt portar. Goalkeeper-ul Ţării Galilor, Hennessey, a primit nota 1, după ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică în partida cu Iran. După eliminarea sa, galezii au încasat două goluri în minutele de prelungire, având şanse minime de a mai trece de grupe.

Nota 2 a primit-o Courtois. Belgia este departe de forma arătată la turneul final mondial din Rusia, din 2018, atunci când ajungea până în semifinale. Portarul lui Real Madrid a fost nesigur în poarta „dracilor roşii”, naţionala sa fiind aproape de a rata calificarea în optimi, după înfrângerea cu Maroc.

Reclamă

Nota 3 a fost acordată sauditului Al Dawasari, după penalty-ul ratat în partida crucială cu Polonia, iar 4 a primit starul lui Liverpool, Darwin Nunez. Uruguayanul nu a impresionat la turneul final din Qatar, naţionala sa fiind fără victorie.

Alphonso Davies, starul de la Bayern Munchen, a fost notat cu 5 de către spanioli. Canadianul a marcat superb pentru naţionala sa, însă nord-americanii au suferit o înfrângere categorică în faţa Croaţiei, scor 1-4.

Kylian Mbappe şi Lionel Messi, cele mai mari note de la Campionatul Mondial

Alvaro Morata a înscris două goluri la Campionatul Mondial, şi a primit aşadar nota 6, iar Robert Lewandowski, starul de la Barcelona, a primit 7, ratând un penalty în partida cu Mexic.

Reclamă 4 / 0/3

8 a primit Kramaric, croatul care a reuşit o „dublă” în partida cu Canada, iar nota 9 i-a fost acordată lui Lionel Messi. Argentinianul a marcat două goluri în Qatar. În victoria cu Mexic, starul de la PSG a avut o evoluţie solidă, „pumele” fiind aproape de calificarea în optimi, după o înfrângere ruşinoasă în prima etapă, cu Arabia Saudită.

Nota maximă a fost primită de Kylian Mbappe. Starul de la PSG a reuşit o „dublă” într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri din grupele Campionatul Mondial din Qatar, Franţa – Danemarca. FGrancezii s-au impus cu 2-1, şi au obţinut calificare în optimi, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor.

Topul jucătorilor de la Campionatul Mondial, după primele două etape:

  • Onana – 0
  • Hennessey – 1
  • Courtois – 2
  • Al Dawasari – 3
  • Darwin Nunez – 4
  • Alphonso Davies – 5
  • Alvaro Morata – 6
  • Robert Lewandowski – 7
  • Kramaric – 8
  • Lionel Messi – 9
  • Kylian Mbappe – 10
Recomandări
  • Un jucător a primit nota 0, la Campionatul Mondial din Qatar
  • Lionel Messi şi Kylian Mbappe, cele mai mari note

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și