Închide meniul

CM 2022 | Reacția momentului, după accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială: „Cea mai mare greșeală a lui e că s-a născut în Brazilia”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 10:39

CM 2022 | Reacția momentului, după accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială: „Cea mai mare greșeală a lui e că s-a născut în Brazilia

Ultimele detalii despre Neymar, înainte de Brazilia - Coreea de Sud

Neymar, în timpul partidei dintre Brazilia și Serbia / Profimedia

Reacția momentului, după accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială! Un jucător al Braziliei sare în apărarea lui starului, și are o reacție vehementă împotriva fanilor sud-americanilor. Raphinha nu i-a menajat pe suporterii Selecao, după ultimele critici la adresa jucătorului lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat în meciul de debut de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la PSG nu va mai putea juca în următoarele două partide din grupe. Ca urmare, fanii au venit cu un val de critici la adresa sa, pentru faptul că nu-și va putea ajuta echipa.

Reacția momentului, după accidentarea lui Neymar de la Cupa Mondială

Raphinha a dat exemplul unor țări precum Argentina și Portugalia, țări în care fanii îi idolatrizează pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. În privința lui Neymar, lucrurile stau diferit, starul brazilian fiind mereu taxat de fani.

În acest caz, Raphinha, jucătorul care evoluează la Barcelona, nu s-a mai putut abține și a transmis faptul că Neymar a comis cea mai mare greșeală din cariera sa este faptul că s-a născut în Brazilia.

„Fanii Argentinei îl tratează pe Messi ca un zeu. Fanii Portugaliei îl tratează pe CR7 ca un rege. Fanii Braziliei îi doresc lui Neymar să își rupă piciorul. Cea mai mare greșeală din cariera lui Neymar este că s-a născut în Brazilia. Această țară nu îi merită talentul”, a fost mesajul transmis de Raphinha, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia

Neymar a transmis un mesaj impresionant, după accidentarea din meciul cu Serbia. Starul Braziliei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a-şi ajuta colegii. Mijlocașul de la PSG a spus că trece prin unul dintre cele mai grele momente din carieră.

„Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia.

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine.

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și