Închide meniul

CM 2022 | Viorel Moldovan râde de Cristiano Ronaldo, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0: „Cred că își rodea unghiile pe bancă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 8:24

CM 2022 | Viorel Moldovan râde de Cristiano Ronaldo, după golul „fantomă din Portugalia – Uruguay 2-0: „Cred că își rodea unghiile pe bancă!

Cristiano Ronaldo a marcat 118 goluri pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a marcat 118 goluri pentru Portugalia / Profimedia

Viorel Moldovan râde de Cristiano Ronaldo, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0. Starul lusitan credea că a înscris în minutul 54 al meciului de la Cupa Mondială, cu o lovitură de cap, însă golul i-a fost atribuit, în cele din urmă, lui Bruno Fernandes, omul cu centrarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia s-a impus cu 2-0 în fața Uruguayului, grație dublei de vis a lui Bruno Fernandes, și s-a calificat matematic în optimile Campionatului Mondial din Qatar.

CM 2022 | Viorel Moldovan râde de Cristiano Ronaldo, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0

Ar fi fost golul cu numărul 119 pentru Cristiano Ronaldo la naționala Portugaliei. Viorel Moldovan s-a amuzat pe seama super-atacantului de 37 de ani, care a fost înlocuit în minutul 82.

Fostul internațional român consideră că Portugalia a arătat mai bine fără CR7 în teren:

„Cred că Ronaldo pe bancă își rodea unghiile de ciudă dacă marca trei goluri Bruno Fernandes. Nu știu dacă putem vedea, premergător penalty-ului, s-au strâns mai mulți jucători în jurul punctului de la 11 metri. Ca să protejeze, cred eu, acea zonă, să nu vină uruguayenii și să nu deniveleze puțin punctul cu var.

Reclamă

Aș vrea să remarc ceva. Mi-a plăcut mai mult Portugalia fără Ronaldo decât cu Ronaldo. Am impresia că e o frână. Când au intrat alți jucători de pe bancă, parcă am văzut altceva pe faza ofensivă. Mult mai bun jocul colectiv, acțiunile colective!”, a spus Viorel Moldovan, potrivit tvr.ro.

Chiar dacă n-a marcat în meciul cu Uruguay, din grupa H, Cristiano Ronaldo s-a aflat în centrul atenției. Imaginea serii a venit în timpul unei pauze de hidratare, când toți fotografii din zona centrală a terenului aveau aparatele fixate pe starul portughez.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, reacție după Portugalia – Uruguay 2-0

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după meciul Portugalia – Uruguay 2-0, în urma căruia lusitanii și-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

„Suntem în optimile de finală ale Cupei Mondiale! Super treabă, echipă! Ne-am afirmat puterea și calitatea în fața unui adversar puternic. Să mergem! Suntem în luptă și visul nostru este încă viu! Hai, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, după meci, pe Instagram.

Selecţionata Portugaliei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Uruguayului cu scorul de 2-0, luni seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, într-un meci din Grupa H.

Lusitanii au dominat jocul şi au reuşit să se impună prin golurile marcate de Bruno Fernandes (54, 90+3 – penalty) în faţa unei echipe care a dezamăgit din nou, fiind departe de vremurile de glorie în care obţinea titlul mondial (1930, 1950) sau se clasa aproape de podium (locul 4 – 2010).

Seleccao şi-a creat prima ocazie în min. 3, când William Carvalho a reluat din voleu de la 15 metri, dar peste poartă. Uruguayul a replicat prin Gimenez (12), cu lovitură de cap peste poartă.

Joao Felix (16) a încercat un şut de la 16 metri, dar a fost blocat de Gimenez. Uruguayenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize, prin Bentancur (32), o acţiune personală, însă mijlocaşul lui Tottenham, rămas singur cu portarul, a fost blocat de Diogo Costa.

Reclamă

Până la pauză, Cristiano Ronaldo (37) s-a remarcat o singură dată, dar Rochet a blocat reluarea starului portughez din poziţie incomodă şi uşor dezechilibrat.

După pauză, Joao Felix (52) a ameninţat poarta lui Rochet, dar a şutat doar în plasa laterală.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și