Închide meniul

Cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Salt important pentru Croaţia şi Maroc. Pe ce loc e naţionala României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 14:52

Cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Salt important pentru Croaţia şi Maroc. Pe ce loc e naţionala României

Cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Salt important pentru Croaţia şi Maroc

Clasamentul actualizat al FIFA / fifa.com

S-a decis cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Lionel Messi le-a ajutat pe „pume” să dea marea lovitură în finala cu Franţa, de la CM 2022 din Qatar. Chiar şi aşa, noua campioană a lumii nu ocupă primul loc în ierarhia generală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminată surprinzător în sferturile de finală, de Croaţia, Brazilia rămâne lider. Finalistele turneului final, Argentina şi Franţa, completează podiumul. Reprezentativa pregătită de Lionel Scaloni a fost la un pas să detroneze Selecao. I-au lipsit numai două puncte.

Cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială

Reprezentativa Braziliei rămâne pe primul loc în clasamentul FIFA dat publicităţii joi, primul după Cupa Mondială din Qatar. Brazilia este urmată de campioana mondială Argentina şi de vicecampioana mondială Franţa.

Croaţia a urcat cinci locuri şi este acum pe poziţia a 7-a, după ce a câştigat finala mică. Echipa Marocului, clasată pe poziţia a patra în Qatar, a urcat de pe locul 22 pe locul 11.

În primele zece locuri de mai află: Belgia (locul 4), Anglia (5), Ţările de Jos (6), Italia (8), Portugalia (9) şi Spania (10).

Reclamă
Cum arată noul clasament FIFA
Cum arată clasamentul FIFA după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială

Comparativ cu ultimul clasament, dat publicităţii în octombrie, naţionala României a urcat un loc, de pe 53 pe 52.

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială nu a întârziat să apară. Starul Braziliei a uitat de rivalitatea istorică dintre cele două țări.

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul „pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian„, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și