Închide meniul

Lionel Messi a rupt internetul! A dormit cu cupa mondială în pat! Imagini virale

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2022, 13:37

Lionel Messi a rupt internetul! A dormit cu cupa mondială în pat! Imagini virale

Lionel Messi a rupt internetul! A dormit cu cupa mondială în pat

Lionel Messi a rupt internetul! A dormit cu cupa mondială în pat / Facebook Lionel Messi

  • Lionel Messi a dormit cu cupa mondială în braţe

Lionel Messi a rupt internetul! Starul argentinian a postat pe reţelele de socializare o poză cu el dormind cu cupa mondială în pat. Starul argentinian şi-a îndeplinit, în sfârşit, visul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a postat mai multe poze, în care stă în pat alături de cupa mondială, singurul trofeu uriaş care îi lipsea din vitrina cu trofee. Jucătorul de 35 de ani a ajuns în Argentina la 2 noaptea şi a apucat să doarmă puţin, pentru că azi urmează sărbătoarea de la Obelisc. „Bună ziua!”, e mesajul starului.

Lionel Messi a rupt internetul! A dormit cu cupa mondială în pat!

Postarea a adunat aproape 200.000 de aprecieri în mai puţin de jumătate de oră. Pentru Messi, este un vis din copilărie, împlinit la ultima apariţie la o Cupă Mondială.

Lionel Messi a anunțat că nu se va retrage din naționala Argentinei, cu care a cucerit cele mai importante două trofee în ultimii doi ani. Cupa Mondială vine după Copa America 2021.

Messi vrea să joace din postura de campion mondial. Asta după ce a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, după cele 7 goluri marcate. El a devenit și jucătorul cu cele mai multe prezențe la Cupa Mondială.

Reclamă

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina

”E o nebunie. E frumos acest trofeu. Acesta este trofeul pe care l-am dorit toată viața mea. Este visul meu de când eram copil. Nu mă retrag de la naționala Argentinei. Vreau să joc în continuare din postura de campion.

Am suferit mult, dar am reușit. De-abia așteptăm să ajungem în Argentina să vedem ce nebunie va fi. E o nebunie că s-a întâmplat așa. Mi-am dorit foarte mult trofeul. Știam că Dumnezeu mi-l va da și acum mă bucur de el”, a spus Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială

Mesajul lui Neymar pentru Lionel Messi, după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială nu a întârziat să apară. Starul Braziliei a uitat de rivalitatea istorică dintre cele două țări.

Chiar dacă a plâns în hohote după eliminarea în sferturile de finală, Neymar nu a uitat de colegul și bunul său prieten. Asta chiar dacă cel învins a fost un alt coleg de la PSG, Kylian Mbappe.

”Felicitări, fratele meu!”, a fost mesajul scurt al lui Neymar, care a postat pe Facebook o poză cu Lionel Messi cu mâna pe Cupa Mondială, în momentul în care primea premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final.

Nu este prima oară când Neymar are o asemenea reacție. În 2021, când Argentina a câștigat Copa America în fața Braziliei, pe Maracana, Neymar și-a șters lacrimile și a mers printre argentinieni pentru a se îmbrățișa zeci de secunde cu prietenul său.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren