Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după Argentina – Mexic 2-0: „Ne-a costat înfrângerea cu Arabia Saudită! Nu putem renunța!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 23:51

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după Argentina – Mexic 2-0: „Ne-a costat înfrângerea cu Arabia Saudită! Nu putem renunța!

Lionel Messi, prima reacție după Argentina - Mexic 2-0

Lionel Messi celebrează victoria Argentinei împotriva Mexicului, la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

  • Argentina – Mexic 2-0
  • Reacția lui Lionel Messi

Lionel Messi a oferit prima reacție după Argentina – Mexic 2-0. Starul argentinian a marcat pentru naționala „pumelor”, care încă mai păstrează șanse de calificare în optimi la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După umilința cu Arabia Saudită, 1-2, Argentina avea nevoie de victorie cu Mexic ca să mai spere cu adevărat la fazele eliminatorii. Meciul se îndrepta spre o remiză albă când Lionel Messi, de nicăieri, a trimis un șut de la 20 de metri care s-a oprit în plasa laterală. Enzo Fernandez a închis tabela, cu o execuție superbă.

CM 2022 | Lionel Messi, prima reacție după Argentina – Mexic 2-0

„Trebuia să câștigăm meciul și cu gândul ăsta am pornit. A fost un joc greu, a fost dificil să ne ridicăm, deoarece Mexicul are un antrenor grozav. Când ne-am liniştit, în repriza secundă, au început să ne iasă lucrurile. Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială.

Reclamă

Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0. Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale, nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, citat de clarin.com.

Tot în partida cu Mexic, Lionel Messi a bifat meciul cu numărul 21 pentru Argentina la Cupa Mondială. Tot atâtea are și marele Diego Maradona.

Reclamă

Dacă va ajunge în finală, Messi îl poate depăși deținătorul recordului all-time de meciuri la Mondial, Lothar Matthaus, care are 25 de partide.

Lionel Messi se află la a cincea Cupă Mondială din carieră. A jucat pentru prima dată în 2006, când a bifat 3 meciuri, apoi a evoluat de 5 ori la turneul final din 2010, disputat în Africa de Sud și apoi a strâns 7 partide în 2014, la Mondialul din Brazilia.

Presa internațională, la picioarele lui Lionel Messi

Cele mai tari publicații din întreaga lume scriu că Argentina a rămas în viață la Mondial grație lui Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

„Un triumf plin de viață și goluri mărețe: Argentina a reacționat”, a scris ziarul argentinian Ole.

„Messi a resuscitat-o pe Argentina!”, a titrat publicația spaniolă MARCA„Messi scoate Argentina din comă!”, au notat și jurnaliștii de la AS„Argentina continută în viață!„, notează Mundo Deportivo.

„Argentina și-a revenit împotriva Mexicului grație unui Lionel Messi în formă!”, scriu francezii de la L’Equipe.

„Messi sparge Mexicul: Argentina are „finala” împotriva Poloniei!„, scriu germanii de la Kicker.

Situație complicată în grupa Argentinei

Campioana Americii de Sud păstrează şanse de a trece de grupă, însă situaţia în grupă este una complicată, toate cele patru echipe având şanse de a merge mai departe.

Polonia este lider, cu patru puncte, urmată de Argentina, cu trei puncte. Pe locul al treilea este Arabia Saudită, tot cu trei puncte. Pe ultima poziție e Mexic, cu un singur punct.

Cele două echipe calificate din această grupă se vor decide miercuri 30 noiembrie, când se vor juca ultimele partide, Polonia – Argentina (Stadium 974 – Doha, 21:00) şi Arabia Saudită – Mexic (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!