Închide meniul

Lionel Messi, „urecheat” de Piers Morgan pentru momentul scandalos din autocar: „De ce îl lasă să-l umilească pe Kylian Mbappe?”

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 15:49

Lionel Messi, „urecheat de Piers Morgan pentru momentul scandalos din autocar: „De ce îl lasă să-l umilească pe Kylian Mbappe?

Lionel Messi a devenit campion mondial în premieră, cu naționala Argentinei

Lionel Messi a devenit campion mondial în premieră, cu naționala Argentinei / Profimedia

  • Lionel Messi, „urecheat” de Piers Morgan pentru momentul scandalos din autocar
  • „De ce îl lasă să-l umilească pe Kylian Mbappe?”

Lionel Messi a fost „urecheat” de Piers Morgan pentru momentul scandalos petrecut în autocarul Argentinei, în timpul paradei de după câștigarea Campionatului Mondial. Celebrul jurnalist britanic, prieten cu Cristiano Ronaldo, l-a certat pe starul sud-american pentru faptul că n-a intervenit în momentul în care Emiliano Martinez a râs pe seama lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul sărbătorii de pe străzile din Buenos Aires, Martinez a ținut în brațe un bebeluș de jucărie, pe care era lipită fața lui Mbappe.

Lionel Messi, „urecheat” de Piers Morgan pentru momentul scandalos din autocar

Gestul portarului argentinian a devenit repede viral și a atras o mulțime de reacții. Printre cei care au comentat subiectul controversat se numără și Piers Morgan, jurnalistul care a făcut interviul-exploziv cu Cristiano Ronaldo, din finalul acestui an.

Reclamă

Morgan nu înțelege de ce Lionel Messi, aflat lângă Emiliano Martinez în autocar, n-a intervenit pentru a-l opri pe goalkeeper-ul sud-american. Piers Morgan consideră că ar fi fost corect ca Messi să îl oprească pe Martinez, ținând cont că este coleg cu Kylian Mbappe la PSG.

„De ce îl lasă Messi pe Martinez să-și bată joc și să-l umilească pe Mbappe în halul ăsta? Sunt colegi la PSG, e ciudat și lipsit de eleganță”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twiter.

Reclamă

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires!

În timp ce se afla în autocar, lângă Lionel Messi, goalkeeper-ul de 30 de ani a făcut un gest neașteptat, care a devenit imediat viral.

Emiliano Martinez a ținut în brațe un bebeluș de jucărie, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

„Una dintre imaginile care au devenit virale este cea cu portarul Martinez, care a pregătit o ironie la adresa lui Kylian Mbappe. Goalkeeper-ul a cărat o păpușă bebeluș cu fața lui Mbappe, indicând faptul că francezul e fiul Argentinei”, a notat publicația elfutbolero.us.

Între timp, Emiliano Martinez a venit cu explicaţii incredibile pentru un alt gest bizar pe care l-a făcut la festivitatea de premiere din Qatar, după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial.

Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Goalkeeper-ul sud-american a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța a fost dezvăluit într-un documentar TF1. Francezii au publicat imagini filmate cu reacția starului lui PSG.

După primele 45 de minute, Franța era condusă cu 2-0, iar echipa lui Didier Deschamps nu jucase absolut nimic, fiind dominată de Argentina lui Lionel Messi la toate capitolele. Mbappe a intrat apoi în scenă.

Reclamă

”Este o finală de Cupă Mondială, este meciul vieții noastre. Nu putem juca mai prost decât am făcut-o. Ne întoarcem pe teren și, ori îi lăsăm tot pe ei să joace, ori începem să jucăm și noi. Vom avea intensitate mai mare, intrăm hotărâți în dueluri și facem altceva.

Este o finală de Cupă Mondială. S-a întâmplat, au marcat două goluri, avem de recuperat două goluri. Putem reveni! Așa ceva se întâmplă doar o dată la patru ani”, a spus Kylian Mbappe, citat de getfootballnewsfrance.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!