Închide meniul
VIDEO

Lui Neymar i-a „picat” fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială! Reacție incredibilă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 9:41

Lui Neymar i-a „picat fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială! Reacție incredibilă

Neymar riscă până la cinci ani de închisoare

Neymar, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Lui Neymar i-a „picat” fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar. Este vorba despre Gabriel Martinelli, atacantul de 21 de ani de la Arsenal. Neymar a părut complet uluit de faptul că selecționerul Tite l-a inclus pe Martinelli în lot, pentru turneul final din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a urmărit în direct conferința de presă a lui Tite, în cadrul căreia selecționerul Braziliei a anunțat lotul de jucători cu care va merge la Campionatul Mondial din Qatar, programat în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Lui Neymar i-a „picat” fața când a auzit numele unui jucător convocat la naționala Braziliei pentru Cupa Mondială

Starul lui PSG s-a filmat în timp ce urmărea conferința, împreună cu fiul său. Inițial, atacantul de 30 de ani a zâmbit larg când a auzit numele lui Gabriel Jesus, de la Arsenal. Apoi, când a fost rostit numele lui Gabriel Martinelli, colegul lui Jesus de pe Emirates, fața lui Neymar s-a schimbat complet.

Zâmbetul lui Neymar aproape că s-a „evaporat”, iar ochii săi s-au mărit vizibil, în semn de mare uimire. Ulterior, la conferință a fost strigat și numele lui Neymar. Starul lui PSG s-a bucurat alături de fiul său.

Reclamă

Până acum, Gabriel Martinelli a adunat 3 selecții la naționala Braziliei. Atacantul de 21 de ani se află într-o formă excelentă la Arsenal. Martinelli a marcat 5 goluri și a oferit două assist-uri în actualul sezon din Premier League, în 13 apariții.

Cum arată lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar

Portari:

Alisson (30 de ani, Liverpool)
Ederson (29 de ani, Manchester City)
Weverton (34 de ani, Palmeiras)

Reclamă 4 / 0/3

Fundași:

Danilo (31 de ani, Juventus)
Dani Alves (39 de ani, UNAM Pumas)
Thiago Silva (38 de ani, Chelsea)
Marqinhos (28 de ani, PSG)
Eder Militao (24 de ani, Real Madrid)
Bremer (25 de ani, Juventus)
Alex Sandro (31 de ani, Juventus)
Alex Telles (29 de ani, Sevilla)

Mijlocași:

Casemiro (30 de ani, Manchester United)
Fabinho (29 de ani, Liverpool)
Fred (29 de ani, Manchester United)
Bruno Guimaraes (24 de ani, Newcastle)
Lucas Paqueta (25 de ani, Wet Ham)
Everton Ribeiro (33 de ani, Flamengo)

Atacanți:

Neymar (30 de ani, PSG)
Vinicius (22 de ani, Real Madrid)
Rodrygo (21 de ani, Real Madrid)
Gabriel Jesus (25 de ani, Arsenal)
Richarlison (25 de ani, Tottenham)
Pedro (25 de ani, Flamengo)
Martinelli (21 de ani, Arsenal)
Antony (22 de ani, Manchester United)
Raphinha (25 de ani, Barcelona)

Programul Campionatului Mondial din Qatar, modificat. Competiţia va debuta mai devreme, după decizia luată de FIFA

Programul Cupei Mondiale din Qatar a fost modificat, după decizia FIFA. Turneul urma să se desfăşoare în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie, însă forul mondial a luat decizia ca primul meci să aibă loc cu o zi mai devreme.

Reclamă

Organizatorii turneului final programat în Qatar, la sfârşitul acestui an, au luat decizia ca meciul de deschidere să fie între ţara gazdă şi Ecuador.

Iniţial, partida de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar urma să fie cea dintre Senegal şi Olanda. Ulterior, organizatorii turneului şi-au exprimat dorinţa ca ţara gazdă să deschidă turneul, aşa cum s-a întâmplat şi în ediţiile precedente. Astfel, aceştia au înaintat o scrisoare către FIFA, care ulterior a acceptat ca ţara care găzduieşte Mondialul să deschidă şi turneul.

Primul meci va avea loc astfel, pe 20 noiembrie, cu o zi mai devreme decât programarea iniţială, anunţă lequipe.fr. Partida va avea loc pe stadionul Al-Bayt din Al-Khor, ce se află la 50 de kilometri de capitala Doha.

Programul Cupei Mondiale nu va fi afectat de decizia FIFA. În a doua zi de competiţie se vor desfăşura trei partide, în loc de patru, cea dintre Qatar şi Ecuador mutându-se cu o zi mai devreme.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și