Închide meniul
VIDEO

Mario Goetze, omul care a bătut-o pe Argentina în finala Mondialului din 2014, reacţie fabuloasă după ce Messi a devenit campion mondial în Qatar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 decembrie 2022, 9:28

Mario Goetze, omul care a bătut-o pe Argentina în finala Mondialului din 2014, reacţie fabuloasă după ce Messi a devenit campion mondial în Qatar

Captură Youtube

Mario Goetze, omul care a bătut-o pe Argentina în finala Mondialului din 2014, a avut o reacţie fabuloasă după ce Messi a devenit campion mondial în Qatar. Goetze a marcat sigurul gol al finalei Campionatului Mondial din 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Goetze a fost fanul Argentinei lui Messi în finala cu Franţa. Goetze s-a bucurat ca un nebun, alături de fiul său, după ce Messi şi Argentina au pus mâna pe Cupa Mondială.

Mario Goetze, reacţie fabuloasă după ce Messi a devenit campion mondial în Qatar

Eroul nemţilor din 2014 s-a filmat şi a pus totul pe internat. Filmuleţul cu Goetze şi fiul său a devenit imediat viral.

Video AICI cu bucuria lui Mario Goetze

Popularitatea lui Lionel Messi a „explodat” după câștigarea Campionatului Mondial

Popularitatea lui Lionel Messi a „explodat” după câștigarea Campionatului Mondial! Cifra persoanelor, care urmăresc contul de Instagram al starului argentinian, a ajuns la 400 de milioane.

Reclamă

Contul de Instagram al lui Lionel Messi a ajuns să fie urmărit de 400 de milioane de oameni, după ce starul argentinian a câștigat Cupa Mondială. Această cifră îl plasează pe locul 2 în topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram, pe primul loc aflându-se „rivalul” Cristiano Ronaldo.

La începutul lui 2022, contul lui Lionel Messi avea 300 de milioane de urmăritor, ceea ce înseamnă că actualul jucător de la PSG termină anul cu 100 de milioane de urmăritori în plus.

Topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram, potrivit sportico.com:

Reclamă 4 / 0/3
  1. Cristiano Ronaldo – 518de milioane
  2. Lionel Messi – 400 de milioane
  3. Kylie Jenner – 375 de milioane
  4. Selena Gomez – 364 de milioane
  5. Dwayne Johnson – 354 de milioane
  6. Ariana Grande – 345 de milioane
  7. Kim Kardashian – 336 de milioane
  8. Beyonce – 286 de milioane
  9. Khloe Kardashian – 283 de milioane
  10. Justin Bieber – 270 de milioane

“Dumnezeu mi-a dat trofeul!”. Lionel Messi şi-a îndeplinit visul, după câştigarea Campionatului Mondial

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian“, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și