Închide meniul
VIDEO

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a aflat că nu e în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 10:43

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a aflat că nu e în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a aflat că nu e în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a aflat că nu e în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a aflat că nu e în lotul Braziliei pentru Cupa Mondială. Selecao atacă al şaselea titlu, la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În imaginile care au devenit virale, atacantul lui Atletico Madrid, cotat la 20 de milioane de euro, este dărâmat de supărare. Totuşi, el nu a uitat cât de mare este competiţia pentru un loc în Selecao şi a venit cu un mesaj superb.

Matheus Cunha a plâns în hohote după ce a ratat Cupa Mondială

„Oameni buni, vă mulţumesc celor care nu au încetat să îmi trimită mesaje de susţinere. Am suferit, a fost dureros, dar face parte din fotbal. Selecţionata noastră este una spectaculoasă şi competiţia a fost uriaşă.

Vă mulţumesc din tot sufletul şi urmează să susţinem Selecao pentru al şaselea titlu mondial”, a scris atacantul care nu a marcat încă niciun gol în tricoul lui Atletico Madrid, în primele 16 meciuri ale sezonului.

Reclamă

Cunha are 8 selecţii la naţionala Braziliei, ultima dintre ele venind în septembrie. Un alt nume mare care ratează competiţia din Qatar este Robert Firmino.

Lotul Braziliei pentru Cupa Mondială

Brazilia, prima echipă de top care a anunţat lotul pentru Cupa Mondială din Qatar. Selecţionerul Tite a ales să îl convoace şi pe Dani Alves, jucător de 39 de ani, care joacă la UNAM Pumas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tite a anunţat lotul Braziliei
  • Firmino, cea mai mare absenţă a Braziliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și