Închide meniul

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae: „Atârnache ăla mic”. Imaginile de la finala Campionatului Mondial l-au revoltat pe oficialul FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2022, 20:21

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae: „Atârnache ăla mic. Imaginile de la finala Campionatului Mondial l-au revoltat pe oficialul FCSB

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae

Mihai Stoica, atac la Salt Bae / Colaj Hepta/Instagram

  • Mihai Stoica l-a făcut praf pe Salt Bae
  • Reacţie dură a managerului general de la FCSB

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae. Nusret Gokce (39 de ani) a reuşit să pătrundă pe teren după finala Campionatului Mondial 2022 şi a sărbătorit alături de starurile Argentinei pe arena din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucătarul turc care are aproape 50 de milioane de urmăritori pe contul său de Instagram a fost surprins în timp ce încerca să facă o poză cu Lionel Messi. Cel mai bun jucător de la turneul final a refuzat iniţial să facă poză cu el, dar i-a făcut pe plac în cele din urmă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Mihai Stoica a dat de pământ cu celebrul Salt Bae

Salt Bae a reuşit chiar să ţină trofeul Campionatului Mondial. Imagnile l-au revoltat pe managerul general de la FCSB, care nu îşi explică de ce bucătarul a fost lăsat să pătrundă pe teren.

Reclamă

Slabă organizare în Qatar. Să nu-i dea medalie lui Atârnache ăla mic care dă cu sare pe fripturi? Vine omul aiurea așa la festivitate, chiar nu e ok”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Salt Bae a făcut poze cu mulţi dintre noii campioni mondiali. Imaginile în care apare alături de Di Maria, Dybala, Paredes, Romero şi Lisandro Martinez au devenit imediat virale.

Reclamă 4 / 0/3

Salt Bae a făcut echipă cu Patrice Evra și Gianni Infantino

La începutul acestui an, celebrul bucătar turc, Salt Bae, a lăsat fripturile de mii de euro ca să dea goluri spectaculoase cu legendarul Patrice Evra, fostul jucător al lui Manchester United şi şeful de la FIFA, Gianni Infantino

Salt Bae a făcut echipă cu Infantino, Evra şi Nasri într-un meci caritabil. ”Vino la Fener”, i-au strigat fanii după ce a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a dat gol. Salt Bae s-a încălzit cu şeful de la FIFA înainte de meci, dar la final, celebrul turc l-a răsfăţat pe Infantino cu friptura lui de mii de euro.

Gardoş s-a distrat de minune în vacanţa din Dubai, unde l-a cunoscut pe celebrul bucătar Salt Bae şi a făcut raliu printre dunele de nisip. El a și postat pe rețelele de socializare și a arătat cum a fost să stea în compania celebrului bucătar care hrănește toate vedetele.

A fost superb. Nu mă mai aşteptam în 2020 să mai merg într-un concediu”, a declarat Gardoș. Fostul fundaș de la FCSB s-a distrat și el cu celebrul Salt Bae, care i-a dat să guste friptură direct din vârful cuțitului.

Lionel Messi, primit ca un erou acasă, la Rosario

Lionel Messi a fost primit ca un erou acasă, la Rosario. Noul campion mondial cu Argentina a aterizat cu elicopterul în orașul natal, unde a făcut primii pași în fotbal, și a fost imediat înconjurat de sute de oameni.

Messi continuă să sărbătorească după ce a cucerit în premieră Cupa Mondială. Argentina a ridicat grandiosul trofeu după ce a învins Franța în marea finală, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

După ce a petrecut două zile la Buenos Aires, unde 4 milioane de oameni au ieșit în stradă să-și întâmpine eroii, Lionel Messi a făcut o vizită în orașul său natal, Rosario. Starul sud-american și-a făcut apariția în mod spectaculos, cu elicopterul. Vestea că atacantul lui PSG va ajunge acasă a făcut repede înconjurul orașului, iar sute de oameni au venit să-l întâmpine așa cum se cuvine.

Reclamă

Lionel Messi a fost „asaltat” de fanii care au urmărit cu sufletul la gură finala din Qatar. Jucătorul cu 7 Baloane de Aur a stat la poze și la autografe, apoi a plecat spre casă. Chiar Antonela Roccuzzo, soția sa, a fost cea care s-a aflat la volan și a condus spre locuința din Rosario.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”