Închide meniul

Mihai Stoica i-a ironizat pe francezi în timpul finalei Cupei Mondiale. Ce a putut posta managerul general de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 18:22

Mihai Stoica i-a ironizat pe francezi în timpul finalei Cupei Mondiale. Ce a putut posta managerul general de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica i-a ironizat pe francezi în prima repriză a finalei Cupei Mondiale, Argentina – Franţa. Managerul general de la FCSB a avut o reacţie virală după ce Lionel Messi şi Angel Di Maria s-au distrat cu apărarea Franţei în cel mai important meci al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dat de pământ cu jucătorii lui Didier Deschamps, care au avut un start de meci de coşmar. Lionel Messi a deschis scorul din penalty, în minutul 23, iar Angel Di Maria a dublat avantajul Argentinei în minutul 36.

Mihai Stoica i-a ironizat pe francezi în timpul finalei Cupei Mondiale, Argentina – Franţa

La pauză poate ajung și francezii la meci„, a fost mesajul transmis de Mihai Stoica. Postarea oficialului vicecampioanei României a devenit imediat virală. A adunat peste 1.000 de aprecieri în prima jumătate de oră.

Franța a fost de nerecunoscut pe faza ofensivă. Kylian Mbappe și colegii din linia de atac n-au trimis vreun șut spre poarta lui Emiliano Martinez. Este prima oară, într-o repriză a unei finale de Campionat Mondial, când o echipă nu trimite niciun șut pe poartă, din 1966, de când sunt înregistrate aceste statistici.

Reclamă

Didier Deschamps n-a mai așteptat pauza și a efectuat două schimbări înainte de intrarea la vestiare! Thuram şi Kolo Muani au intrat în locul lui Giroud şi Dembele.

Marcator al patru goluri la turneul final din Qatar, Olivier Giroud a fost extrem de supărat în momentul înlocuirii. Atacantul de 36 de ani, de la AC Milan, a părăsit terenul fără să se grăbească și și-a salutat colegii de pe bancă complet debusolat.

Lionel Messi a stabilit un record senzațional

Messi l-a învins pe Hugo Lloris, din penalty, cu un șut în stânga portarului francez și a declanșat fiesta în tribune, printre fanii argentinieni.

Reclamă 4 / 0/3

În urma golului din finală, Lionel Messi a stabilit un record fabulos. Atacantul de 35 de ani a devenit primul jucător din istorie care înscrie în faza grupelor, în optimile de finală, sferturile de finală, semifinala și finala unei ediții de Campionat Mondial. Messi a marcat 6 goluri la Mondialul din Qatar.

Messi a ajuns la 97 de goluri marcate pentru naționala Argentinei, la cea de-a 172-a apariție în tricoul “Pumelor”. Dintre acestea, starul sud-american a marcat de 12 ori la turneele finale de la Campionatul Mondial.

Per total, la turneele majore alături de Argentina, Lionel Messi a înscris 25 de goluri. Căpitanul “Pumelor” l-a egalat pe Ronaldo Nazario.

9 dintre ultimele 10 echipe naţionale care au înscris primul gol într-o finală de Cupa Mondială au reuşit să câştige şi trofeul. Singura excepţie a fost chiar Franţa, în 2006.

Argentina a primit 5 penalty-uri de-a lungul Campionatului Mondial din Qatar. Este prima oară când o echipă națională beneficiază de atâtea lovituri de departajare la o singură ediție a Mondialului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și