Închide meniul

Modul incredibil prin care Piers Morgan l-a descris, într-un cuvânt, pe Lionel Messi. Ce a postat după „interviul secolului” cu Cristiano Ronaldo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2022, 11:48

Modul incredibil prin care Piers Morgan l-a descris, într-un cuvânt, pe Lionel Messi. Ce a postat după „interviul secolului cu Cristiano Ronaldo

Modul incredibil prin care Piers Morgan l-a descris, într-un cuvânt, pe Lionel Messi

Piers Morgan, reacţie surprinzătoare despre Lionel Messi / Colaj Profimediaimages

Piers Morgan l-a descris, într-un cuvânt, pe Lionel Messi. Jurnalistul în vârstă de 57 de ani a avut o reacţie categorică după ce a realizat „interviul secolului” cu Cristiano Ronaldo, care a dus la rezilierea contractului portughezului cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a reuşit să marcheze un gol în Argentina – Australia, scor 2-1, şi a fost desemnat jucătorul meciului din optimile de finală ale Campionatului Mondial 2022. Performanţa obţinută de starul „pumelor” nu l-a impresionat pe Piers Morgan.

Piers Morgan l-a descris, într-un cuvânt, pe Lionel Messi. Reacţie surprinzătoare

Descrie acest jucător într-un singur cuvânt„, a fost provocarea iniţiată pe contul oficial de Twitter al CM 2022. În imagine apărea Lionel Messi. Piers Morgan a răspuns într-un mod surprinzător.

Omul-care-a-pierdut-cu-Arabia-Saudită„, a transmis jurnalistul pe reţelele sociale. Postarea a devenit virală şi a adunat peste 34.000 de aprecieri. S-au adunat şi peste 5.600 de comentarii. Piers Morgan a primit critici dure de la fanii lui Messi.

Reclamă

Au apărut zeci de comentarii cu comparaţii între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Argentinienii i-au amintit jurnalistului ce cifre au avut cei doi după 1000 de meciuri oficiale.

Naţionala Argentinei a avut un start de coşmar la Mondialul din Qatar. A fost învinsă incredibil de Arabia Saudită, scor 1-2. Messi a deschis atunci scorul, dar „pumele” au cedat după pauză. Argentina a reuşit totuşi să îşi revină şi a câştigat meciurile cu Mexic şi Polonia. S-a calificat în sferturile de finală după victoria cu Australia. Pentru un loc în semifinale se va lupta cu Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Piers Morgan, contre dure cu Gary Lineker

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia. Morgan, fanul numărul 1 al lui Cristiano Ronaldo, i-a atacat pe analiștii de la BBC, pe care i-a acuzat că îl laudă prea mult pe starul argentinian.

Gary Lineker, Alan Shearer, Rio Ferdinand și Pablo Zabaleta sunt cei de care Morgan a scris că exagerează în ceea ce îl privește pe Messi. Primul a avut o replică incredibilă, ținând cont de relația lui Morgan cu Cristiano Ronaldo.

Această adorare neobosită față de Messi din partea analiștilor BBC devine dureros de lingușitoare. Mă îngrijorează faptul că unul dintre ei ar putea avea un accident în studio.

Calmați-vă, băieți! A făcut un meci bun contra unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei formații bune”, a scris Morgan, pe contul personal de Twitter.

Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”, a fost replica lui Lineker.

Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială

Messi a ajuns la trei goluri la CM 2022 după ce a marcat şi în Argentina – Australia 2-1 . La finalul partidei, Lionel Messi a spus că a fost un meci dificil şi că programul a fost unul infernal.

Nu vom petrece pentru că a fost un meci dificil, a fost o zi grea. Suntem fericiţi pentru această victorie. Am spus că e greu să jucăm din 3 în 3 zile, este o nebunie, dar am vrut să fim aici, să simţim această energie pe care ne-a dau suporterii noştri. Trebuie să fim uniţi.

Reclamă

Cred că am controlat meciul. L-am fi închis de tot dacă mai marcam un gol. În afară de ultima ocazie pe care Emi și Lisandro Martinez au salvat-o, nu am suferit prea mult. A fost un meci fizic. Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru am mai trecut peste un etapă„, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Lionel Messi a reuşit să marcheze golul cu numărul 9 pentru naţionala Argentinei la un Campionat Mondial şi l-a depăşit pe Diego Maradona. Messi a jucat meciul cu numărul 1000 şi a ajuns la cota 789 de goluri marcate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și