Închide meniul

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia. Replică incredibilă dată de fostul mare fotbalist

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 decembrie 2022, 11:08

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia. Replică incredibilă dată de fostul mare fotbalist

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia / Profimedia Images

CM 2022. Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia. Morgan, fanul numărul 1 al lui Cristiano Ronaldo, i-a atacat pe analiștii de la BBC, pe care i-a acuzat că îl laudă prea mult pe starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary Lineker, Alan Shearer, Rio Ferdinand și Pablo Zabaleta sunt cei de care Morgan a scris că exagerează în ceea ce îl privește pe Messi. Primul a avut o replică incredibilă, ținând cont de relația lui Morgan cu Cristiano Ronaldo.

Piers Morgan vs Gary Lineker, război total după evoluția lui Lionel Messi din meciul cu Australia

”Această adorare neobosită față de Messi din partea analiștilor BBC devine dureros de lingușitoare. Mă îngrijorează faptul că unul dintre ei ar putea avea un accident în studio.

Calmați-vă, băieți! A făcut un meci bun contra unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei formații bune”, a scris Morgan, pe contul personal de Twitter.

”Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”, a fost replica lui Lineker.

Reclamă

Discursul lui Lionel Messi, după ce s-a calificat cu Argentina în sferturile de finală de la Cupa Mondială

Messi a reuşit să marcheze un gol în Argentina – Australia 2-1 şi a fost desemnat jucătorul meciului. Lionel Messi a reuşit să marcheze golul cu numărul 9 pentru naţionala Argentinei la un Campionat Mondial şi l-a depăşit pe Diego Maradona. Messi a jucat meciul cu numărul 1000 şi a ajuns la cota 789 de goluri marcate.

„Nu vom petrece pentru că a fost un meci dificil, a fost o zi grea. Suntem fericiţi pentru această victorie. Am spus că e greu să jucăm din 3 în 3 zile, este o nebunie, dar am vrut să fim aici, să simţim această energie pe care ne-a dau suporterii noştri. Trebuie să fim uniţi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că am controlat meciul. L-am fi închis de tot dacă mai marcam un gol. În afară de ultima ocazie pe care Emi și Lisandro Martinez au salvat-o, nu am suferit prea mult. A fost un meci fizic. Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru am mai trecut peste un etapă„, a spus Lionel Messi, la finalul partidei.

Argentina – Olanda, primul sfert de finală de la Campionatul Mondial

Argentina – Olanda este primul sfert de finală de la Campionatul Mondial. Olandezii au trecut cu 3-1 de SUA, în timp ce Argentina a învins-o pe Australia la limită.

Prima repriză din Argentina – Australia a fost una cu sud-americanii în control, însă fără ocazii de gol la vreuna din porţi. Singura a fost în min. 35, când Mac Allister i-a pasat în careu lui Otamendi, acesta i-a aşezat mingea lui Messi şi căpitanul echipei Argentinei a înscris cu un şut la colţul lung, golul cu numărul 789 din carieră, la meciul 1000.

Messi a devenit cu acest prilej cel mai vârstnic jucător care marchează pentru Argentina în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, la 35 de ani şi 162 de zile. Argentina a fost mai bună şi după pauză, când Scaloni a schimbat sistemul, trecut la cel cu trei fundaşi.

Messi (50) a şutat de la 18 metri, dezechilibrat, iar portarul a reuşit să reţină. În min. 57, argentinienii au făcut presing la portar, Ryan l-a evitat pe De Paul, dar Alvarez i-a furat mingea şi a înscris.

Australia a redus din diferenţă cu şansă şi finalul meciului a devenit unui încins: Goodwin a prins un şut din afara careului (77), care nu se ducea pe spaţiul porţii, dar Enzo Fernandez a avut o intervenţie nefericită şi Emiliano Martinez nu a mai avut ce face.

Argentinienii au avut câteva şanse de a închide conturile, dar Lautaro Martinez a fost dezamăgitor în trei rânduri (89, 90+3, 90+5), iar Messi a tras pe lângă vinclu (90+3). De partea cealaltă, tânărul Kuol a avut egalarea în vârful bocancului (90+7), dar Emilio Martinez a fost providenţial.

Reclamă
Recomandări
  • Lionel Messi, omul meciului Argentina – Australia 2-1

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și