Închide meniul

Neymar, „săgeţi” către Lionel Messi, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar: „Îl voi învinge în finală”

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 21:28

Neymar, „săgeţi către Lionel Messi, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar: „Îl voi învinge în finală

Neymar, "săgeţi" către Lionel Messi, înainte de startul Campinatului Mondial din Qatar

Lionel Messi şi Neymar, în timpul unui meci dintre Argentina şi Brazilia / Profimedia

  • Neymar, „săgeţi” către Lionel Messi
  • Ce a declarat brazilianul, înainte de startul CM 2022

Neymar trimite „săgeţi” către Lionel Messi, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Brazilianul speră să-l întâlnească pe coechipierul său de la PSG în ultimul act al turneului final, şi să-l învingă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar şi Lionel Messi sunt două dintre starurile care vor lua startul la Campionatul Mondial din Qatar. Brazilia şi Argentina, naţionalele pe care le reprezintă cei doi, sunt unele dintre favoritele turneului final din Qatar, turneu care va lua startul pe 20 noiembrie.

Neymar, „săgeţi” către Lionel Messi, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar

Neymar a declarat că înaintea competiţiei din Qatar, îl tachina pe Lionel Messi, cu privire la naţionala care va câştiga trofeul mult râvnit. Brazilianul s-a declarat nerăbdător ca turneul final să debuteze, afirmând că toţi jucătorii simt acest entuziasm înaintea unui eveniment de amploarea Campionatului Mondial.

Reclamă

Totodată, starul de la PSG a oferit declaraţii şi despre Kylian Mbappe, şi a afirmat că este o mare plăcere să împartă vestiarul cu el. În privinţa favoritelor la Campionatul Mondial din Qatar, Neymar a declarat că pe lângă naţionala sa, Franţa, Germania sau Spania se numără printre echipele care pot ajunge în ultimul act al competiţiei.

„Toți avem așteptări mari de la Cupa Mondială. Nu suntem emoționați, doar nerăbdători. Toată lumea vrea să fie la Cupa Mondială.

Reclamă

Nu vorbim despre asta foarte mult, dar uneori glumim despre faptul că ne vom duela în finală. Îi spun lui Messi că voi fi campion și că îl voi învinge și râdem foarte mult.

Să joc alături de el și de Kylian este o mare plăcere. Sunt doi dintre cei mai buni jucători, iar Messi este considerat cel mai bun din lume.

Cupa Mondială este plină de surprize. Vezi echipe care în mod neaşteptat ajung departe în turneu, chiar dacă mulţi nu au avut încredere în ele.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Argentina, Germania, Spania şi Franţa sunt favoritele. Cred că acestea patru sunt capabile să ajungă în finală, alături de Brazilia”, a declarat Neymar, într-un interviu pentru The Telegraph.

Neymar, mesaj de luptă înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Neymar a transmis un mesaj de luptă, înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la PSG a declarat că va da totul pe teren în timpul turneului final, care ar putea fi ultimul din cariera sa.

Neymar s-a declarat pregătit de Cupa Mondială din Qatar, şi susţine că va presta un joc de totul sau nimic. Brazilianul a făcut şi un anunţ îngrijorător, şi susţine că turneul final ce va debuta la sfârşitul acestei luni ar putea fi ultimul din cariera sa, având în vedere că selecţionerul Tite va fi schimbat.

„Voi juca de parcă e ultima. Vorbesc mereu cu tatăl meu, îmi spune să joc fiecare merci de parcă ar fi ultimul, pentru că nu știu ce se poate întâmpla mâine.

Nu pot garanta că voi mai participa la altă Cupă Mondială, sincer nu știu. Poate va mai fi alta, poate nu. Depinde.

Va fi o schimbare a selecționerului și nu știu dacă noului antrenor îi va plăcea de mine”, a declarat Neymar, pentru ESPN.

Neymar face parte din lotul de 26 de jucători ai Braziliei, pentru Campionatul Mondial din Qatar, turneu care va debuta pe 20 noiembrie. Brazilienii se află în Grupă G, alături de Serbia, Elveţia şi Camerun.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!