Închide meniul

Pe cine mizează Dorinel Munteanu la Campionatul Mondial din Qatar: „O surpriză va veni de acolo” + Cine va fi jucătorul turneului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 11:34

Pe cine mizează Dorinel Munteanu la Campionatul Mondial din Qatar: O surpriză va veni de acolo” + Cine va fi jucătorul turneului

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România - Slovenia 1-2

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci pentru Oțelul/ Hepta

Dorinel Munteanu și-a stabilit favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar. Fostul internațional a numit și jucătorul care crede că va fi „MVP-ul” competiției. Turneul final se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La precedenta ediție a Campionatului Mondial, Franța a câștigat trofeul, după o finală câștigată în fața Croației. Competiția din 2018 s-a desfășurat în Rusia.

Pe cine mizează Dorinel Munteanu la Campionatul Mondial din Qatar

Brazilia este pariul lui Dorinel Munteanu, la Campionatul Mondial. Acesta crede în selecționata condusă de Neymar, însă mai vede și alte echipe naționale cu șanse importante la trofeu. Fostul internațional consideră că o echipă din Europa, precum Germania sau Franța, se poate impune în Qatar.

Dorinel Munteanu a mai declarat că turneul final ce stă să înceapă va fi un adevărat spectacol, având în vedere perioadă neobișnuită în care se desfășoară.

„Eu spun că tot marile puteri îşi vor disputa până la urmă trofeul, nu cred că va fi vreo surpriză. Eu mă gândesc la Brazilia, la Argentina, la Franţa, la Germania… Acum, la început, o văd pe Brazilia câştigătoare, dar cred că până la urmă tot o reprezentativă din Europa se va impune, adică Franţa sau Germania.

Reclamă

Favorita mea rămâne Germania, ca de fiecare dată, însă nu mai sunt aşa de convins că va câştiga ca în alţi ani. Nu cred să ajungă sus de tot echipele mai slab cotate. Nu ştiu, poate o surpriză să vină de la o echipă din America de Sud.

Va fi o Cupă Mondială interesantă, se desfăşoară în perioada de iarnă, dar vor fi şi multe echipe bune şi în formă care îşi doresc titlul mondial. Consider că în afară de inconvenientul căldurii, vor fi toate condiţiile pentru a juca fotbal în Qatar. Sigur, e o ediţie atipică, dar în acelaşi timp nu se va putea vorbi despre o oboseală a jucătorilor”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Agerpres.

Kylian Mbappe, pariul lui Dorinel Munteanu

Cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale a României a declarat că Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu se mai află în centrul atenției la Cupa Mondială ce urmează să debuteze, Kylian Mbappe fiind favoritul său pentru a cuceri trofeul pentru jucătorul turneului.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo şi Messi ne-au bucurat atâţia ani cu prezenţa lor la turneele finale. Dar a venit şi sfârşitul, ca să spun aşa. Însă eu sunt convins că vor veni alţi fotbalişti din urmă care ne vor încânta. Cum e Mbappe, de exemplu. El poate fi desemnat la final cel mai bun jucător al turneului, dar să fie ajutat şi de echipă.

Dacă Franţa ajunge în fazele superioare, atunci Mbappe poate face diferenţa. Este într-o formă foarte bună, ca şi alţi jucători, de asta spun că această Cupă Mondială va fi la un nivel mai ridicat decât celelalte”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Ce echipă susține Ilie Dumitrescu la Campionatul Mondial din Qatar

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce echipă susține la Campionatul Mondial din Qatar. „Mister” crede că ediția din acest a Mondialului va depăși orice așteptări.

Ilie Dumitrescu va fi fanul Angliei în Qatar, deși îl „sperie” concurența Franței, Braziliei și Argentinei.

„E greu de spus cine va câştiga. Franţa are o generaţie foarte bună, Brazilia arată foarte bine, Argentina la fel… deci e greu să spui de pe acum cine se va impune. Eu o voi susţine însă pe Anglia, e favorita mea”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Agerpres.

Fostul membru al „Generației de Aur” e convins că Mondialul din Qatar va fi la cel mai înalt nivel pentru că jucătorii se află în apogeul formei fizice.

„Mie mi se pare că va fi cea mai interesantă ediţie a Cupei Mondiale. Asta pentru că de obicei această competiţie era la final de sezon. Iar acum este la mijlocul sezonului, ceea ce înseamnă că din punct de vedere al pregătirii fizice şi al formei sportive este un moment extraordinar. Şi cred că va fi cea mai frumoasă ediţie a Cupei Mondiale. Aşa cred şi aşa sper”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și