Închide meniul

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia: „Nu trebuie să-mi cer scuze!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 decembrie 2022, 16:47

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia: „Nu trebuie să-mi cer scuze!

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia

Profimedia

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia. Celebrul pugilist mexican l-a ameninţat cu bătaia pe Messi, după ce un videoclip cu selecţionata Argentinei sărbătorind victoria împotriva Mexicului, la Cupa Mondială 2022, a devenit vira duminică. Iar în timpul acelei sărbători, Messi a părut să lovească cu piciorul într-un tricoul al Mexicului, aflat pe podea, în timp ce încerca să-şi scoată una dintre ghete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior, Canelo Alvarez şi-a cerut scuze pentru mesajul transmis. Şi Messi a avut o primă reacţie după ce s-a calificat cu Argentina în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia

”Am citit ce a spus (n.r. Canelo Alvarez), dar cred că fost o neînţelegere. Cine mă cunoaşte ştie că eu respect pe toată lumea. Sunt lucruri care se întâmplă într-un vestiar după meci. Nu trebuie să-mi cer scuze, deoarece n-am manifestat vreo lipsă de respect pentru oamenii din Mexic sau pentru tricoul lor”, a spus Lionel Messi.

Canelo Alvarez i-a prezentat scuze lui Lionel Messi

Boxerul mexican Canelo Alvarez i-a prezentat scuze lui Lionel Messi, după mesajul său de ameninţare adresat staruluu mexican. 

„M-am lăsat purtat de pasiunea şi dragostea pe care o simt pentru ţara mea şi am făcut comentarii nepotrivite”, a scris boxerul pe contul său de Twitter. „Aşa că vreau să-mi prezint scuze lui Messi şi oamenilor din Argentina”, a adăugat pugilistul.

Reclamă

Mesajul iniţial postat de Canelo Alvarez a fost unul ameninţător. „Aşa cum eu respect Argentina, aşa trebuie să respecţi şi tu Mexicul. Nu vorbesc despre tară (Argentina), ci despre Messi, din cauza gestului pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!”, a scris Canelo Alvarez pe contul de Twitter.

Lionel Messi, susţinut de Mike Tyson, după ameninţarea lui Canelo Alvarez

Mike Tyson a reacţionat imediat după ce Lionel Messi a fost ameninţat. Fostul pugilist s-a declarat dispus să revină în ring pentru a-l apăra pe starul Argentinei, în „disputa” pe care o are cu mexicanul Canelo Alvarez.

Reclamă 4 / 0/3

„Cine pe nume Canelo l-a amenințat pe Messi. Dacă îndrăznește să-l atingă, va trebui să revin în ring după atâţia ani”, se arată în mesajul transmis de Mike Tyson, potrivit india.postsen.com.

Mike Tyson e departe de forma care l-a consacrat în ring. Americanul a şocat pe toată lumea atunci când a fost surprins în scaun cu rotile, în urmă cu câteva luni, probleme sale cu sciatica fiind extrem de serioase.

Recomandări
  • Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia
  • Canelo Alvarez şi-a cerut scuze

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și