Închide meniul

Regretul lui Florin Răducioiu, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar: „E ca un cappuccino fără cafea”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 9:30 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 14:54

Regretul lui Florin Răducioiu, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar: E ca un cappuccino fără cafea”

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu și-a exprimat regretul, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Fostului internațional român îi pare rău că Italia, campioana europeană, a ratat calificarea la turneul final din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Mondial din Qatar urmează să debuteze. Meciul de deschidere, Qatar – Ecuador, va fi duminică, 20 noiembrie, de la ora 18:00. Finala va avea loc aproape o lună mai târziu, pe 18 decembrie.

Regretul lui Florin Răducioiu, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar

Florin Răducioiu a declarat că Italia este piesa lipsă a acestui Mondial, echipa care aducea un plus turneului final. Este pentru a doua oară consecutiv când Squadra Azzura ratează calificarea la o Cupă Mondială, după rușinea suferită în 2018. Între aceste două insuccese, italienii au reușit să câștige EURO 2020.

Un Mondial fără Italia este cum ai bea un cappuccino fără cafea. Va fi o lună de zile tristă, de mare frustrare, este poate unica ocazie în care această națiune dă dovadă de un incontestabil și autentic patriotism”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Fanatik.

Cât despre o calificare a echipei naționale la un viitor turneu final mondial, Florin Răducioiu a declarat că nu mai are speranțe să vadă România din nou la un Campionat Mondial.

Reclamă

„Am atârnat în acești ani de incertitudine și incompetență și ușor, ușor am ajuns la dezamăgiri. Deci… nu mă mai pronunț în privința unei posibile calificări la Mondiale a României”, a mai spus Florin Răducioiu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Pe cine mizează Dorinel Munteanu la Campionatul Mondial din Qatar

Dorinel Munteanu și-a stabilit favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar. Fostul internațional a numit și jucătorul care crede că va fi „MVP-ul” competiției. Turneul final se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

Brazilia este pariul lui Dorinel Munteanu, la Campionatul Mondial. Acesta crede în selecționata condusă de Neymar, însă mai vede și alte echipe naționale cu șanse importante la trofeu. Fostul internațional consideră că o echipă din Europa, precum Germania sau Franța, se poate impune în Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu spun că tot marile puteri îşi vor disputa până la urmă trofeul, nu cred că va fi vreo surpriză. Eu mă gândesc la Brazilia, la Argentina, la Franţa, la Germania… Acum, la început, o văd pe Brazilia câştigătoare, dar cred că până la urmă tot o reprezentativă din Europa se va impune, adică Franţa sau Germania.

Favorita mea rămâne Germania, ca de fiecare dată, însă nu mai sunt aşa de convins că va câştiga ca în alţi ani. Nu cred să ajungă sus de tot echipele mai slab cotate. Nu ştiu, poate o surpriză să vină de la o echipă din America de Sud.

Va fi o Cupă Mondială interesantă, se desfăşoară în perioada de iarnă, dar vor fi şi multe echipe bune şi în formă care îşi doresc titlul mondial. Consider că în afară de inconvenientul căldurii, vor fi toate condiţiile pentru a juca fotbal în Qatar. Sigur, e o ediţie atipică, dar în acelaşi timp nu se va putea vorbi despre o oboseală a jucătorilor”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Agerpres.

Recomandări
  • Regretul lui Florin Răducioiu, înainte de CM din Qatar
  • Ce a declarat fostul internațional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și