Închide meniul

„Rugaţi-vă pentru Rege!”. Cum i-a răspuns Pele lui Kylian Mbappe. Mesajul transmis chiar din spital de legenda Braziliei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 10:21

„Rugaţi-vă pentru Rege!. Cum i-a răspuns Pele lui Kylian Mbappe. Mesajul transmis chiar din spital de legenda Braziliei

"Rugaţi-vă pentru Rege!". Cum i-a răspuns Pele lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, alături de Pele / Profimediaimages

Pele a avut o primă reacţie după mesajul de încurajare primit de la Kylian Mbappe. Jucătorul de legendă al Braziliei, care este internat în spital, a ţinut să îi mulţumească golgheterului de la Campionatul Mondial 2022 din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rugaţi-vă pentru Rege!„, a postat starul naţionalei Franţei, pe 3 decembrie, în momentul în care s-a aflat că Pele este într-o situaţia critică.

Mesaj de mare campion al lui Pele pentru Kylian Mbappe

Mulţumesc, Mbappe. Mă bucur să văd că ai doborât încă unul dintre recordurile mele la această Cupă Mondială, prietene„, a comentat Pele la postarea celui mai scump fotbalist din lume.

Kylian Mbappe a ajuns la cinci goluri înscrise la CM 2022. Are, în total, 9 reuşite la Cupa Mondială şi a devenit jucătorul sub 24 de ani cu cele mai multe goluri turneele finale. A spulberat astfel recordul lui Pele, autor a 7 goluri.

Reclamă

Mbappe a fost MVP-ul confruntării Franţa – Polonia, scor 3-1, din optimile de finală. A reuşit o „dublă” de senzaţie şi o pasă decisivă pentru Giroud. A devenit cel mai tânăr jucător, după Pele, care ajunge la 5 goluri în fazele eliminatorii de la Cupa Mondială.

Starul de la PSG şi Pele s-au întâlnit în urmă cu trei ani la un eveniment organizat la Paris, iar de atunci au tot ţinut legătura.

Reclamă 4 / 0/3

Pele este considerat de mulţi specialişti unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie. Acesta a devenit de trei ori campion mondial alături de Brazilia, în 1958, 1962 şi în 1970.

Pele, în vârstă de 82 de ani, se luptă cu o boală cruntă. În 2021, brazilianul a fost diagnosticat cu cancer de colon, în acelaşi an fiind supus şi unei intervenţii chirurgicale.

Mbappe: „Această Cupă Mondială este obsesia mea!”

Kylian Mbappe nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie după meciurile cu Australia şi Danemarca. A fost motivul pentru care FIFA a decis să amendeze atât Federaţia Franceză, cât şi jucătorul. Mbappe a dezvăluit că va plăti din propriul buzunar toate amenzile.

Nu am nimic cu jurnaliştii. Nu am venit să vorbesc pentru că am nevoie să fiu concentrat 100% pe competiţie şi să nu îmi irosesc energia pe alte lucruri„, a declarat Kylian Mbappe, potrivit marca.com.

Mbappe este golgheterul la zi al Mondialului găzduit de Qatar. A înscris 5 goluri, cu două mai mult decât principalii săi urmăritori Lionel Messi şi Olivier Giroud.

Această Cupă Mondială este obsesia mea, este competiţia viselor mele. Mi-am construit întregul sezon în jurul acestei competiţii, m-am pregătit la capacitate maximă, atât fizic cât şi psihic, pentru a o câştiga. Este principalul obiectiv pe care mi l-am fixat, chiar dacă încă este departe. Singurul meu obiectiv este să câştig Cupa Mondială, orice altceva este în plan secund„, a mai spus starul Franţei.

Anunțul făcut de spitalul în care este internat Pele

Starea lui Pele se ameliorează progresiv!”. Acesta este anunțul îmbucurător făcut de spitalul în care este internat legendarul atacant. Brazilianul se află la spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, unde este tratat pentru o infecție respiratorie.

Reclamă

Conducătorii spitalului Albert Einstein a oferit ultimele informații în legătură cu starea de sănătate a triplului campion mondial.

Oficialii din Sao Paulo au asigurat că legenda fotbalului se simte mai bine și se află într-o stare stabilă, într-un salon obișnuit din spital, nu la secția de îngrijire paleativă, așa cum se zvonise în urmă cu câteva zile în presa din Brazilia.

Starea de sănătate a lui Pele se ameliorează progresiv. Pacientul prezintă semne vitale stabile şi continuă să fie ţinut într-un salon normal de spital, fără să fie internat la secţia de terapie intensivă”, scrie în comunicatul emis de spitalul Albert Einstein, preluând informaţii din ultimul buletin medical al lui Pele, potrivit news.ro.

Recomandări
  • Pele, răspuns după mesajul primit de la Kylian Mbappe
  • Reacţia din spital a legendei Braziliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și