Închide meniul

S-a decis golul Campionatului Mondial din Qatar! Reuşita de senzaţie a unui brazilian a intrat în istorie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 19:17

S-a decis golul Campionatului Mondial din Qatar! Reuşita de senzaţie a unui brazilian a intrat în istorie

S-a decis golul Campionatului Mondial

Jucătorii Braziliei, la finalul unei partide/ Profimedia

S-a decis golul Campionatului Mondial din Qatar! Reuşita care a intrat în istorie ca fiind cea mai frumoasă de la turneul final îi aparţine brazilianului Richarlison.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Richarlison a reuşit o execuţie fabuloasă, în prima partidă a Braziliei de la Cupa Mondială din Qatar. Golul fabulos a fost marcat în meciul cu Serbia, câştigat de Selecao cu 2-0.

S-a decis golul Campionatului Mondial din Qatar

Richarlison a marcat un gol de senzaţie, reuşită care a făcut încojurul lumii imediat. Atacantul de la Tottenham a înscris din „foarfecă”, după o pasă perfectă primită de la Vinicius.

Vârful a deschis scorul în minutul 62, iar în minutul 73 al partidei cu Serbia, Richarlison a reuşit golul fabulos, pentru care a intrat în istorie.

Reclamă

Fanii au analizat toate reuşitele de la Campionatul Mondial, şi au decis că execuţia brazilianului este cea mai frumoasă. Contul oficial de Twitter al competiţiei din Qatar a publicat decizia finală, la aproape o săptămână după disputarea ultimului act.

Brazilia a părăsit turneul final din Qatar încă din sferturi. Deşi era considerată, la startul Cupei Mondiale, principala favorită, naţionala lui Tite a fost eliminată de Croaţia, după un meci dramatic, încheiat la loviturile de departajare.

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Ce a făcut starul sud-american, după ce a revenit în țară de la Campionatul Mondial

„Neymar a înfuriat Brazilia!”. Acesta este titlul cotidianului sport.es, în care spaniolii notează că gestul făcut de starul sud-american a provocat indignare printre fanii Selecao.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a fost dărâmat după ce Brazilia a părăsit Campionatul Mondial. Atacantul lui PSG a izbucnit în lacrimi și a postat un mesaj în care s-a arătat extrem de afectat.

Între timp, însă, se pare că supărarea lui Neymar a dispărut miraculos. La revenirea în țară, starul sud-american a organizat o petrecere colosală la vila surorii sale, din Sao Paulo, la care au participat mai multe vedete din Brazilia, fotomodele, precum și fotbaliști. Antony, starul lui Manchester United, a fost și el prezent la petrecerea lui Neymar.

Vestea i-a înfuriat teribil pe fanii din Brazilia, care încă nu și-au revenit complet după eliminarea de la Campionatul Mondial. „Petrecerea lui Neymar a înfuriat Brazilia”, a scris sport.es.

Presa din Brazilia nu l-a menajat deloc pe atacantul de 30 de ani pentru decizia sa.

„Pare că furia lui Neymar a dispărut odată cu petrecerea la care au luat parte și colegii săi, modele și a fost o mare distracție”, a notat Folha de Sao Paulo.

Jose Ferreira Neto, fostul mare jucător al lui Corinthians, a avut cel mai dur discurs la adresa lui Neymar.

„Toată lumea are dreptul să organizeze petreceri, dar dacă sunt distruși psihic nu vor lua parte la prea multe petreceri. Neymar trebuie să aibă respect pentru brazilieni.

Reclamă

L-a văzut cineva pe Cristiano Ronaldo să facă un asemenea lucru după eliminarea Portugaliei? L-a văzut cineva pe De Bruyne? A fost o rușine ce s-a întâmplat”, a spus Jose Ferreira Neto, citat de sport.es.

Recomandări
  • S-a decis golul Campionatului Mondial
  • Reuşita care a intrat în istorie îi aparţine unui brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și